„Stále přemýšlíme nad jmény. Ale ano, děťátko si dalo na čas, takže jsme měli trochu víc času na to myslet – to je další krok," přiznal záhy po narození svého prvorozeného syna princ Harry. O jeho nadšení sice nikdo nepochyboval, ovšem některé fanoušky královské rodiny překvapilo místo, které si vévoda zvolil ke svému projevu pro média. Stál totiž přímo před stájemi s koňmi!

Někdo sice vtipkoval, že možná jeho žena Meghan rodila na seně podobně jako panenka Marie, ale většinu lidí spíše napadlo, že tím možná Harry chtěl cosi naznačit. Přece jen v záběru za ním byli vidět jen dva hřebci a u jejich okének byla vidět jejich jména - George a Sir John. Mnohé tak napadlo, že je to možná nápověda ohledně toho, jaké jméno dostane do vínku Harryho novorozený syn, o němž byla řeč. 

Vzhledem k tomu, že George už se jmenuje prvorozený chlapec Harryho staršího bratra Williama (36), zbývá tedy jedině John. A tak už se nyní bouřlivě spekuluje o tom, že právě tohle jméno dítě ponese. Ovšem mohla to být jen pouhá náhoda, jelikož se nezdá moc pravděpodobné, že by Harry s Meghan chtěli miminko pojmenovat po koni.  

„Já už jméno miminka znám," holedbala se navíc nyní v pořadu Good Morning Britain pop star Sophie Ellis Bextorová (39), kterou údajně s Meghan pojí přátelství. Ovšem nic víc prozradit nechtěla. „Zapřísahala mě, abych mlčela. Jestli chcete vědět víc, tak budete zklamaní," dodala žena, která už má sama dětí pět. 

Fotogalerie
74 fotografií