Doposud působil spíše jako nezdárný otec, teď se zdá, jako by se chtěl polepšit. Thomas Markle se stal v pondělí 6. května dědečkem a nenechal to bez komentáře. „Mám radost, že matka i dítě jsou v pořádku,“ řekl prý pro britský The Sun.

Dál pokračoval ve velmi smířlivém duchu a odpustil si všechny své obvyklé jedy a urážky. „Jsem pyšný, že se můj nový vnuk narodil do britské královské rodiny a jsem si jistý, že až vyroste, bude sloužit koruně a lidem Británie s úctou, důstojností a se ctí,“ rozplýval se novopečený dědeček.

Ovšem vzhledem k tomu, že v minulosti nenechal na Meghan a zbytku královské rodiny nit suchou, to nepůsobí moc upřímně. Navíc kvůli svým drsným výrokům a rozhovorům do médií pravděpodobně vnoučka nikdy naživo neuvidí.

I když on sám možná doufá, že když teď bude mluvit hezky, jeho dcera mu v návalu poporodních hormonů odpustí a přijme ho do rodiny. Jenže to asi nehrozí, jelikož to by nejprve musel přestat dávat jakákoliv další vyjádření.

„Bože, požehnej dítěti a přeji mu zdraví a štěstí,“ popřál tak alespoň na dálku Američan Thomas Markle. „A gratulace mé krásné dceři vévodkyni Meghan i princi Harrymu a Bůh ochraňuj královnu," dodal pro The Sun.

I přes poměrně napjaté rodinné vztahy je prý ale Thomas skutečně nadšený z toho, že se z něj stal dědeček. Ačkoliv již dopředu litoval, že se o tom dozví jistě z televize, ‚tak jako všichni ostatní‘. Přesto prý už podle slov svého známého vyrazil po obchodech, aby se tam poohlédl po vhodném dárku. „Dokonce žertoval, že ten nový přírůstek bude určitě zavalen drahými miminkovskými dárky od Tiffanyho. A od něj dostane malé tričko s nápisem „Vítejte v Tijuaně,“ prozradil britskému Expressu známý Marklea, který žije v Mexiku, a tak nakupoval právě tam.

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

 

Fotogalerie
56 fotografií