Za chvíli v panství, kterému se říká Kensingtonský palác, už nezbude jediný volný domek. Princezna Eugenie s manželem Jackem Brooksbankem se už do svého nového domu Ivy Cottage se třemi ložnicemi přestěhovali.

Stěhování proběhlo jen čtyři měsíce po jejich zasnoubení a nutno podotknout, že to bylo poprvé, co spolu snoubenci bydleli. Eugenie předtím žila se svou sestrou Beatrice v domě se čtyřmi ložnicemi v paláci sv. Jamese.

Královské rodiny v Kensingtonském paláci
Autor: profimedia.cz

Novomanželé Eugenie a Jack budou bydlet jen kousek od prince Harryho a vévodkyně Meghan, kteří se v květnu přestěhovali do Nottingham Cottage. Hned jako vedlejší sousedy budou mít bratrance královny Alžběty II. vévodu Edwarda z Kentu s jeho manželkou Katherine.

Další dům byl oficiálním domem zesnulé princezny Diany. S tímto domem sousedí dům dalšího bratrance královny Alžběty II. prince Michaela z Kentu s manželkou Marií.

Úplně na druhé straně od Eugenie mají dům princ Williamvévodkyní Kate a jejich tři děti. Pod nimi bydlí vévoda a vévodkyně z Gloucesteru.

A kam pojedou novomanželé na líbánky?

O místě jejich svatební cesty dosud nevyšlo žádné oficiální oznámení, ale spekuluje se, že by pár mohl strávit pár dní ve švýcarském lyžařském resortu Verbier, kde se snoubenci seznámili. Nabízí se také Necker Island, ostrov na Britských panenských ostrovech. Obchodní magnát a multimilionář Richard Branson také nabídl novomanželům strávit líbánky na jeho soukromém ostrově v Karibiku.

Fotogalerie
24 fotografií