Se šokujícím pozadím jejich vztahu přišla novinářka a spisovatelka Penny Junor, která je mimo jiné i autorkou nové biografie právě vévodkyně z Cornwallu (70). Na britském literárním festivalu se nechala slyšet, že Camilla s Charlesem poprvé strávila noc jen ve snaze se pomstít svému příteli. Původně tak do následníka trůnu nebyla ani trochu zamilovaná.

Mužem jejího srdce byl na počátku 70. letech důstojník Andrew Parker Bowles (77), který byl ovšem dost přelétavý a podvedl ji s princeznou Annou (67). Camilla, jejíž příjmení za svobodna znělo Shand, se to dozvěděla a zatoužila partnerovi ublížit stejnou měrou. „Takhle prostě vrchní vrstvy š**ají,“ okomentovala celou dávnou historii spisovatelka.

A koho jiného si měla Camilla k tomuto účelu vybrat, než dalšího člena královské rodiny a Annina bratra, prince Charlese (68)? V roce 1971 ho skutečně svedla a zřejmě tím docílila svého a Andrewa se tím dotkla. O dva roky později totiž dvojice oslavila svatbu. Jenže mimomanželský vztah s Charlesem udržovala Camilla i nadále.

VIDEO: Eskymáci hekáním odbourali Charlese a Camillu. Vévodkyně smích neukočírovala 

Video
Video se připravuje ...

Eskymáci hekáním odbourali Charlese a Camillu. Vévodkyně smích neukočírovala Blesk TV, The Royal Family Channel

Dokonce byla následně jedním z hlavních důvodů, proč to skřípalo mezi Charlesem a jeho pozdější manželkou, princeznou Dianou (†36). Ta se sokyní v lásce cítila být velmi ohrožená před svatbou i po ní. V roce 1989 pak dokonce svého muže nachytala, jak s Camillou provozuje sex po telefonu.

Tehdy už mezi milenci zřejmě byly i skutečné city, jelikož si prý během hovoru neustále opakovali, jak se milují. Poté, co se manželství s Dianou definitivně rozpadlo, začali se spolu objevovat i veřejně a v roce 2005 se dokonce vzali.

VIDEO:  50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes

Video
Video se připravuje ...

50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes Profimedia

Fotogalerie
49 fotografií