V roce 2014 založil princ Harry soutěž Invictus Games, sportovní klání podobné olympijským hrám, kde se mohou předvést v boji zranění a nemocní členové armády.

Michelle Obama mu nyní v rámci předsoutěžního hecování poslala „výhružné“ video, kde mu s výrazem, ze kterého běhá mráz po zádech, řekla: „Víš, jak ses těšil, až si to rozdáme na Invictus Games?„Pozor na to, co si přeješ,“ doplnil svou ženu prezident Obama.

Princ Harry pak z oficiálního Twitteru britské královské rodiny odpověděl: „To je slovo do pranice! Ale abyste si nenaběhli!“ a pak přidal škádlivé: „Jak bych tohle jenom mohl překonat?“

Ale překonal je s obrovským nadhledem, protože jenom pár minut poté odpověděl videem, které by usadilo i toho největšího drsňáka. Do twitterového „souboje“ si totiž přivedl zbraň nejsilnějšího kalibru – svou čerstvě devadesátiletou babičku, královnu Alžbětu II.

Není těžké si domyslet, že nejdéle vládnoucí britská panovnice nebyla z předsoutěžního hecování Američanů zrovna nadšená. „Ale prosím vás,“ zaznělo z neohromených královských úst. A princ Harry si tak připsal první bod v rámci ještě nezahájené soutěže.

Fotogalerie
10 fotografií