Oblečený do červenobílého kompletu se George loučil s Austrálií. Devatenáctidenní cestu absolvoval se svými rodiči a byla na něj upřena velká pozornost.

Poslední rozloučení se však neslo v zachmuřeném duchu. Malý bručoun ani na závěr svým obdivovatelům neposlal malý roztomilý úsměv, ze kterého by byli všichni paf.

Kate s Williamem tak zamávali i za něj a nastoupili do letadla, které je přemístilo do Sydney, kde na ně již čeká královský speciál. A při loučení se stalo stejné faux pas, jako zažili jeho rodiče při poslední slavnostní večeři. A opět v tom doslova má prsty australský premiér Tony Abbot.

Zatímco včera porušil protokol tím, že přátelsky a ryze neformálně poplácal po zádech prince Williama, nyní se mu dostal do rukou George. Malý George byl totiž při závěrečném loučení mírně neposedný a australský premiér se snažil George uklidnit A tak se jemně dotkl jeho ruky. Ani v tuto chvíli z toho Kate s Williamem nedělali žádnou aféru a přešli tento prohřešek bez mrknutí oka.

Poté vystoupali po schodech do letadla, naposledy zamávali, George přítomným lidem věnoval zachmuřený pohled a královský pár byl pryč!