Vévodkyně z Cambridge vyrazila na charitativní ples podporující mladé atlety, který se konal v centrálním Londýně. I tentokrát ale po jejím boku chyběl princ William. Co se děje?

Kate se objevila v černých šatech od módní značky Temperley a v botech od obuvnického mága Jimmyho Chooa a neuvěřitelně jí to slušelo. Novopečená maminka musela nechat doma svého čtyřměsíčního synka George a to byl i důvod, proč jí nedoprovázel princ William. Ten se totiž o následníka trůnu musel postarat, aby si jeho manželka Kate mohla v klidu užívat večera.

Vévodkyně si tentokrát dala velký pozor na svůj vzhled a hlavně na své vlasy. Přeci jen na začátku tohoto měsíce se jí v kadeřích objevily první šediny a média okamžitě začala spekulovat o důvodu jejich vzniku.

Absence Williama po boku Kate a Kate po boku Williama na oficiálních akcích tedy značí jediné. Mladí rodiče se své role zhostili zodpovědně a nechtějí nechávat svého prvorozeného jen  v péči chůvy. Žádná manželská krize se tedy nekoná a královna Alžběta II. i všichni fanoušci mladého královského páru si můžou oddechnout.