Milovník sociálních sítí princ Harry končí s Facebookem! V poslední době má totiž velké problémy se snímky, které se rozšířily právě díky této populární stránce. Po konzultaci se svým tajemníkem se proto rozhodl, že účet pod pseudonymem Spike Wells ukončí.

Vnuk královny Alžběty je na fotografiích zachycen při divoké párty úplně nahý, jak skotačí s neznámou dívkou. Snímky proletěly nejen internetem, ale i v novinách. I v deníku The Sun zveřejnili fotografie nahého prince, nařídil jim to totiž Rupert Murdoch.

Královská rodina

Fotografie mu způsobily velké potíže doma. Harryho rodina totiž ze skandálních snímků šílí. Královna Alžběta si zavolala svého vnuka okamžitě domů a Harry byl i na koberečku u prince Charlese.

Problémy ho ale nečekají jen doma. Harry je totiž pilotem v britské armádě a tam takové chování nestrpí. Vojáci se totiž musí chovat jako profesionálové i mimo zaměstnání. Jaký trest ale pro prince mají připravený se neví.

A co na to přítelkyně?

Na věčnou lásku mezi Harrym a Cressidou Bonas to nevypadá. Ačkoliv blond kráska plánovala společnou budoucnost s princem, teď vidí, že po pevném vztahu zrovna netouží. 

Fotogalerie
10 fotografií