Přítomnost tisku, TV kamer se manželé Nečasovi snažili ignorovat - zejména ona, která se novinářů, fotografů děsila. Neměla proč, vypadala skvěle. Na rozdíl od svého chotě, jenž působil vyčerpaně, sešle a jeho oblečení tomuto dojmu ještě nahrálo.

Xena bodovala

Jana Nagyová, od soboty už paní Nečasová, která čelí obvinění z podplacení trojice bývalých poslanců za ODS a zneužití Vojenského zpravodajství ke sledování manželky tehdejšího předsedy vlády, na poli stylu i v rámci dané příležitosti obstála bez výhrad. K výslechu, jenž kvůli špatné kondici a neschopnosti uspořádat myšlenky nakonec nepodstoupila, oblékla civilně elegantní šatový komplet v casual stylu. Temně modrý, reliéfní linkou prošitý top s pouzdrovou sukní doplnila kabelou tón v tónu a hladkými lodičkami. Přirozený make-up outfitu konvenoval a s otazníkem byla pouze šantánové divy hodná hříva napletených loken. Nicméně ty k image paní Jany zřejmě patří, ilustrují její podstatu a změnu barvy vlasů na temnější narezle oříškový odstín lze jen kvitovat.

Katolík vyděsil

Značně pohublý expremiér Petr Nečas svým vzhledem, nahodile působícím outfitem poněkud vyděsil. Strniště vousů, které řadu mužů činí přitažlivými, tentokrát sexy nebylo. Jistě díky celkovému vzhledu, únavě, jež se ve tváři zračila. Vyhaslému pohledu… Po looku bývalého premiéra, jenž začal pod vlivem své milenky Jany nosit kvalitní obleky, konečně obouval dobré boty a asexuální image spořádaného katolíka dodal jistý pel elegance, nebylo ani památky… Zatímco jeho paní outfit dotáhla do detailu, on působil poněkud rozevlátě. Nic proti anglickému, hrubě tkanému saku s decentní kostičkou. Nic proti džínsům, i když vlněné kalhoty by byly lepší variantou. Ale volbu pruhy členěného polo triko s límečkem, které se sakem tříská, tolerovat nelze. Snad bude, pane expremiére, líp.

Fotogalerie
8 fotografií