Přehlídka Simple Concept Store, který na Pařížské třídě v Praze nabízí řadu styl určujících světových značek a za vizi jejich prezentace dokonce získal cenu Czech Grand Design, představovala show první kategorie. Tohle nebyla konvenční přehlídka modelů z dílen bohů módního Olympu, ale podívaná, která si hraje se sarkasmem, iluzí a pro představení povinnou nadsázkou.

Navýsost efektní, drze luxusně vyzývavé střevíčky na nebezpečně vysokých jehlách. Drahé kožešiny, pouzdra černých koktejlek variovaných v různých architektonických střizích. Ordinérní krajkové punčochy, dekadentní líčení, klobouky a závojíčky. Také cvičení pudlové z varieté, odhalená těla svalnatých krasavců a na hrazdě do pápěří krajky spoře oděná, osudové ženy čtyřicátých let zlaté éry Hollywoodu připomínající akrobatka…

Takovou show majitelka Simple Concept Store Tamara Kotvalová spolu s týmem svých kreativců milovníkům módy i solventním snobům v Salmovském paláci na Hradčanech nabídla. A nutno říci, že zrcadlo, které omamnému cirkusu módy nastavila, bylo plné metafor a na každém z diváků bylo, nakolik jejich poselství pochopí.

Podívejte se, jak to na módní show vypadalo.

Video
Video se připravuje ...

Přehlídka Christiana Louboutina Jan Jedlička, Markéta Reinischová, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
9 fotografií