Šance Kobzanové jsou mnohem větší než u dvaatřicetileté matky samoživitelky Gavriely s dvěma malými dětmi na krku, jejíž hříchy z mládí mají mnohem těžší kalibr, než tomu je u Diany. Ta „pouze“ dva roky po svém zvolení Miss ČR 2001 nafotila (údajně za pět miliónů) odvážný pictorial pro porno časopis Leo. Tento skandál ji sice připravil o titul královny krásy, dokonce měl s tehdejším ředitelem soutěže Milošem Zapletalem dohru u soudu, leč Diana průšvih ustála, v kariéře pilně pokračovala a utržené prachy dobře investovala...

Kobzanová, na rozdíl od Gavriely, navíc není moderátor amatér. Umí umluvit, má praxi z nočního komentování populární reality show Vyvolení, také z  Inboxu na TV hudebním kanálu Óčko a hlavně její talk show na rádiu Frekvence 1 už pár let funguje. Navíc tisková mluvčí zmíněné televizní stanice, Jana Mrákotová dala už v souvislosti s Gavriely na vědomí, že empatická Prima lidi za mladické, nerozvážné a prachem zapomnění zaváté excesy neodsuzuje.

Zúročí Diana šanci, nebo ne?

Všechno nasvědčuje, že hvězda Kobzanové stoupá vzhůru a nyní se na Primě naplno rozsvítí - dokonce prý hned ve dvou připravovaných relacích. Těžko říci proč. Zainteresovaní jistě vědí, ostatní se mohou dohadovat.

Možná si Prima na kontroverzních osobnostech všeho druhu buduje pikantní image, kterou jistě nelze divácky podcenit. To by ostatně vysvětlovalo, proč byla ve VIP zprávách za moderátorku vybrána zmiňovaná Gavriely, či neméně amatérská matka v domácnosti Ivana Gottová. A proč byly nasazeny pořady Čápi s mákem či Šéfka s Norou Mojseovou.

Nyní Prima sází na Dianu Kobzanovou, jež se naposledy zviditelnila dosti špatným, kýčovitě kontroverzním, byť značně promovaným kalendářem na roztěkaně uchopené téma vesnické porážky prasete. Spařený čuník v neckách, zabíjačková krev, Kobzanová v prádelku ze sex shopu, Kobzanová v kupce slámy na poli... Zkrátka syrová idyla... Teď bude mít Diana v TV Prima pořad o bydlení a designu.

Fotogalerie
1 fotografie

Kdo s koho?

Údajně se nejedná o žádný komerční lifestyle, ale seriózní záležitost vážení. V souvislosti s uměleckou kvalitou, kterou Diana předvedla ve svém kalendáři, opět dost nepochopitelný výběr. Ale nechme se překvapit.

Možná ona připravovaná relace o bydlení a designu vytře všem pochybujícím zrak. Outfit Kobzanové na snímcích, jež mají tuto relaci promovat, bohužel naznačují, že spíš půjde o další fantasmagorii. V civilu velmi vkusně oblečená Diana na nich vypadá jak totalitní turistka z východoněmecké Rujány. Kostkovaná košile, džínové bermudy s úzkými nohavicemi, bílé mokasíny a šál na krku… A jeden se chce zeptat: Kde je ten design?

Dočkáme se další halucinace kořeněné pikantní minulostí moderátorky, která se v povědomí veřejnosti zapsala jako holka, která rozvádí ženaté chlapíky? Jak říkám, nechme se překvapit.