„Fakt měla ty samé? No, je to možné, protože nejsou moje, stylistka je vypůjčila v nějakém obchodě v Pařížské,“ řekla Blesk.cz Hanychová, která si bílé minišaty zdobené černými kamínky oblékla na křest svého kalendáře.

Úplně ty samé si na předávání cen hudební stanice Óčko vzala i Diana. S rozdílem, že je během večera měla na sobě jen chvíli, protože je střídala s šesti jinými šaty. „Na moderování téměř nikdy nenosím své šaty, zajišťuje mi je stylista Filip Vaněk. Ale určitě to nejsou ty, co měla Agáta, protože každá máme jinou velikost,“ tvrdí Kobzanová. Nebyly, obchod Pinko má bílé koktejlky bez ramínek, které stojí devatenáct a půl tisíce korun, ve dvou velikostech.

Trapas stylisty

„Když jsem je pro Dianu půjčoval, netušil jsem, že mají dvoje. Dozvěděl jsem se to, až když jsem je vracel. Takovéhle trapasy se stávají i v Hollywooodu,“ bere nepříjemný trapas s úsměvem stylista Filip, který se stará i o šatník Simony Krainové.

Je vtipné, že si toho nevšimly samy aktérky. Diany zrovna měla bílé šaty na sobě, když Agáta režisérovi Martinovi Koppovi předávala cenu za nejlepší videoklip (Zlatokopky od slovenského rapera Rytmuse, pozn. red.).

„V té chvíli jsem přes ně měla sako, takže si nemusela všimnout,“ usmívá se dlouhonohá moderátorka, která již ve středu pokřtí svůj kalendář, který se odehrává v typickém vesnickém prostředí. Bohužel pro tradiční zabíjačku prasete nemá moc pochopení mezinárodní organizace PETA a ostře se proti kalendáři ohradila.



Fotogalerie
3 fotografie