Nejkratší dobu čítající několik týdnů spolu randí třiadvacetiletá modelka Aneta Vignerová a o osm let starší muzikant David Kraus. Potkali se na jeho vystoupení a on prý netušil, že ona je Miss ČR 2009. Další zamilovanou královnou krásy je Miss ČR 2005, Lucie Králová, která se před rokem s dvěma malými syny odstěhovala od manžela, podnikatele Kaufmanna. Jejím novým protějškem se stal bývalý hokejový borec, nyní poslanec za ČSSD v Parlamentu, Jiří Šlégr, jenž s rodinou rovněž nežije.

Vdaná je i populární herečka Tatiana Vilhlelmová, která si s neméně populárním hercem a zpěvákem Vojtou Dykem užívá úžasnou lehkost bytí. Alespoň do chvíle, kdy se v rámci reality stane ta báječná lehkost nesnesitelnou. Posledním párem, jenž svou existenci před nedávnem oficiálně přiznal, jsou exotické hvězdičky ze SuperStar: neplnoletá kráska Monika Bagárová a o sedm let starší, třiadvacetiletý Ben Cristovao.

Co si o jejich mileneckých vztazích Františka myslí a jakou šanci podle ní páry na trvalý vztah mají, si přečtěte v jednotlivých článcích níže.