Modely, které na svém premiérovém tažení s novým filmem The Back-Up Plan plán oblékla, ještě víc umocnily ženskost, kterou oplývá.

V těhotenství nabraná kila Lopez shodila tvrdým triatlonem, tancem a posilováním. Její lepá figura je stejná jako dřív a ona své křivky dokáže jaksepatří prodat. Zdůraznit prsa, štíhlý pas a klenutý zadek, jenž bere miliónům mužů na světě dech.

Letošní jaro bylo pro Lopez ve znamení cestování, červených koberců a kufrů plných parády. Dělala totiž evropské promotion romantické komedii Záložní plán, v níž se po dvou letech znovu objevila na plátně. Svět byl na Jennifer, která hraje po boku charismatického Alexe O´Loughlina zvědavý - ve Státech se snímek ihned vyšplhal do topky nejnavštěvovanějších filmů. V našich kinech bude mít premiéru sedmnáctého června.

Styl à la Beckham

.
Autor: profimedia.cz

Jennifer v půli dubna na premiéře Záložního plánu v Londýně. Šaty z tuhého faktu jsou architektonickým počinem. Zdůrazněný pas, barokní rukáv, soudkovitá sukně. Super vysoké podpatky sice trápí, ale nohy sexy prodlužují. Bohužel šperk se s kreací tříská, je na ně příliš dominantní.

Retro noblesa

.
Autor: Reuters

V Berlíně se konalo uvedení romantické komedie třicátého března a Lopez si oblékla vysoce elegantní šaty z hedvábného buretu. Opět asymetrický dekolt se spadlými rukávy. A těsně pod pasem koketní kapsičky. Barevně vyladěné lodičky. Náramky bych ale přesunula jen na jedno zápěstí.

Chyba v akcentu

.
Autor: profimedia.cz

Sedmadvacátý duben a premiéra Záložního plánu v Madridu. Vínové šaty staví na efektních skladech s působivými antracitovými pruhy. Výstřih s úvazem za krk dává vyniknout sošným ramenům. Opět skvělé boty a opět nepříliš šikovně vybrané šperky. Zejména masivní kruhy, které by si zasloužily výčes vlasů.