Michaele Ochotské se povedlo téměř nemožné. Za čtvrt roku se po boku Reye Korantenga stala férovou konkurentkou ostřílené Lucii Borhyové, která se za chvíli vrátí na scénu. A zásluhu na tom má i šedá eminence Tomáš Křápek, s nímž Ochotská vyráží na večírky, zatímco Tomáš Ujfaluši cedí krev za Atlético Madrid na fotbalovém trávníku.

A proč se Křápek s Ochotskou tak sblížili? Zřejmě proto, že on ji podržel ve chvíli, kdy neměla daleko k zhroucení z obav, že neobstojí v konkurenci s idolem Borhyové. Alespoň to vyplývá z toho, co lidé ze štábu televizních novin říkají. „Míša zdaleka není studená suverénka, jak možná vypadá. A Tomáš jí dokázal dát sebedůvěru, dobře ji nalíčil. Udělal jí vlasy, který má stejně řídký jako Borhyová. Oni se do sebe zakoukali hned od začátku a stýkají se i mimo práci. Ale nespí spolu, to vím,“ tvrdí jedna z kostymérek na Nově.

„Křápek je skvělý vizážista. Má chování džentlmena a vzbuzuje důvěru. Ochotská se na něj přimkla a není jediná. Ženský se o Tomáše perou, každá ho chce v maskérně. On měl i Lucku Borhyovou a teď má v novinách kromě Míši i Fialovou,“ říká jistá produkční, která chce, stejně jako její novácká kolegyně, pro jistotu zůstat v anonymitě.

A co na to ženami milovaný Tomáš Křápek, který (na rozdíl od Míši Ochotské) zvedl telefon? „S Luckou Borhyovou máme ryze pracovní vztah, ale s Míšou jsme se stali přáteli. Na nic si nehrajeme, všechno si řekneme. Náš vztah je moc hezký, dost důvěrný, ale ona má přítele Ujfalušiho, za kterým vždycky jezdí, když má pár volných dnů. Já jsem kluk pro Prahu, kde ji dělám garde, protože Ujfaluši je v Madridu. Sex v tom nehledejte, ale klidně napište, že mám tuhle holku moc rád.“

Z toho všeho plyne otázka: Je vztah Křápka s Ochotskou opravdu platonický? Má snad i ona jako správná hvězda svého gaye, který je stabilnější a jí v mnohém leckdy bližší přítel než milenec?

OCHOTSKOU PROSLAVILA NEJPRVE JEJÍ PRSA

 

Michaela Ochotská zaujala v počátcích kariéry zejména muže...
Autor: Jan Tůma, Jakub Ludvík

 


Michaela Ochotská měla zkušenosti před kamerou (Adina v Pojišťovně štěstí), pózovala v Playboyi, ale z role moderátorky večerních televizních novin měla velký strach.


OCHOTSKÁ S KORANTENGEM NA NOVĚ

 

Rey Michaele s nástupem na Novu hodně pomohl...
Autor: Foto pro Blesk TV Nova

 


„Míša je krásný přírodní typ, žádné velké líčení nepotřebuje. Jediný problémem je objem vlasů, ale to se dá vychytat,“ tvrdil od začátku vizážista Křápek, který se postupem času stal jejím důvěrným přítelem.


UJFALUŠI A OCHOTSKÁ TVOŘÍ ZAJÍMAVÝ PÁR

 

269647:gallery:true:true

 

Vnadná Míša se stala posledním úlovkem úspěšného obránce Atlético Madrid Tomáše Ujfalušiho. A hned po návratu Borhyové s ním hodlá odletět na romantickou dovolenou někam za sluncem.


KŘÁPEK A OCHOTSKÁ SPOLU NAVŠTĚVUJÍ VEČÍRKY

 

Křápek a Ochotská se mají prý rádi...
Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan

 


Tomáš Křápek a Míša Ochotská na večírku francouzské ambasády. On jí udělá krásnou, poradí s outfitem. Ona mu dá sladkou pusu a pak si to ve společnosti užijí.


Fotogalerie
3 fotografie