Není vždycky snadné se spolu sladit, byť jsou samostatné outfity v pořádku. Zejména, když se jedná o slavnostní akce diktující večerní dress code. A nejtěžší to mají známé osobnosti, na které se kritický zrak veřejnosti upírá.

Fotogalerie
1 fotografie

Vyrazit singl je vždycky jednodušší - alespoň na poli stylingu. I když existují vždy dokonale vyladěné dvojky, na něž je radost se podívat. A hlavně: ony dávají inspiraci, jak na to jít. Jejich příklad je lekcí zdarma, leckdy přínosnější než rady stylisty. K takovým ikonám se např. řadí manželé Sting a Trudi Stylerová, David Bowie s ženou Iman, samozřejmě módě otročící David a Victoria Beckhamovi. Z našich vod nelze nejmenovat Danielu Peštovou s Palem Haberou...

Stylově jednotní - ať v gala či v civilu - jsou i Brad Pitt s Angelinou Jolie, Tom Cruise s Katie Holmes. Svému zralému muži Michaelu Douglasovi se lady šatníkem přizpůsobila i Catherina Zeta Jones. A do street stylu svého přítele Matěje Homoly se ve dvojici ladí i Dara Rolins a glamour modýlky si nechává, když vyráží bez něho.

U gala podniku se pak předpokládá, že se muž podvolí ženě, protože ona má větší prostor ke kreativitě. A na partnerce je, aby mu v tom pomohla. Vyladila rozhodující detaily, protože on se tím většinou zabývat nechce, takový úkol mu přijde až stupidní. Páry, která vám v galerii představujeme, jsme v minulém měsíci nachytali na společensky prestižních akcích a zdaleka ne každý gala vychytal. Ale i průšvihy mohou být ponaučením!