Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Romantika na červeném koberci i na kolonádě: Nové lásky z Varů!

/
  • Karlovarský filmový festival byl plný lásky!
    12. července 2022 ● 05:00

    Karlovarský filmový festival vyprofiloval nejeden zajímavý pár, který byl až dosud veřejnosti utajen. Která dvojice si na červeném koberci odbyla svůj „debut“, když se známé tváře poprvé ukázaly ve společnosti v doprovodu svých nových poloviček, a které zamilované hrdličky, co spolu randí už třeba i delší dobu, se až nyní oficiálně ukázaly bok po boku?

  • 1.

    Adam Mišík (25) a Natálie Jirásková (17)

    Jsou mladí, krásní, a moc jim to spolu sluší. Řeč je o modelce a dceři Missky Ivy Kubelkové (45) Natálii Jiráskové a jejímu o facku staršímu příteli, jímž není nikdo jiný nežli zpěvák Adam Mišík. I on pochází ze slavné rodiny - jeho otcem je zpěvák Vladimí Mišík (75). Adam a Natálka ruku v ruce vyrazili například na premiéru filmu Banger, ve kterém zpěvák poprvé ztvárnil hlavní roli (drogového dealera), dováděli spolu na kolonádě a strávili spolu i závěrečný večírek v hotelu Pupp.

  • 2.

    Daniela Písařovicová (43) a Ondřej Brzobohatý (39)

    Moderátorka Daniela Písařovicová a hudebník Ondřej Brzobohatý sice tvoří pár už delší dobu, poprvé spolu byli viděni například na oslavě osmdesátin rockera Petra Jandy, svou oficiální společenskou premiéru si ale „odbyli“ až ve Varech. Vyrazili spolu na premiéru filmu Hranice lásky, který pojednává o polyamorii. V tu ale tento slavný pár podle všeho nevěří - předtím, než se dal talentovaný skladatel dohromady s moderátorkou, co před lety neúspěšně zabojovala o titul Miss, „ve vší počestnosti“ se rozešel se svou dnes již ex-manželkou Taťánou Kuchařovou (34).

  • 3.

    Jakub Prachař (38) a Sara Sandeva (25)

    Také Jakub PrachařSara Sandeva nejsou v českém šoubyznysu žádnou novinkou. Je ale pravdou, že si tihle dva své soukromí pečlivě chrání a na veřejnosti se příliš neukazují. V rámci karlovarského festivalu ale zjevně udělali výjimku a ovládli červený koberec. Společně zašli také na film, užili si večírek a dopřáli si nejednu romantickou procházku po kolonádě - a to i přesto, že na festivalu strávili sotva pár dní. „Příští rok si vybookuju víc dní, abych si to mohla užít ještě víc,“ svěřila se Blesku krásná herečka, upřímně nadšená festivalovým životem.

  • 4.

    Janek Bartoška (36) a Denisa Mendrejová (35)

    Syn ředitele karlovarského filmového festivalu Janek Bartoška představil ve Varech svou novou přítelkyni, krásnou Denisu Mendrejovou. Miss Universe Slovenské republiky pro rok 2009 je ale vzdor svému mladistvému vzhledu již dvojnásobnou maminkou, a kvůli dětem Bartoškovi Juniorovi dokonce z Varů na pár dní utekla na Slovensko. „Už mi dcery chyběly, tak jsem za nimi na chvíli odjela. Momentálně jsou u mých rodičů,“ řekla Blesku Denisa Mendrejová, která má s dědicem milionového impéria Slavomírem Hatinou ml. (48) dvě dcery - starší Gretu a mladší Hannah. 

  • 5.

    Jiří Dvořák (55) a Martina Zábranská (28)

    Jako zbrusu nový pár ale působili herec Jiří Dvořák a slovenská moderátorka Martina Zábranská. Představitel čerta Uriáše z Anděla Páně dlouho tutlal konec vztahu s herečkou Jitkou Randárovou (34), s níž byl 9 let. Na filmovém festivalu ale prasklo, že už má novou partnerku, pro změnu brunetku, která je o 27 let mladší jak on. Herec s ní trávil romantické chvíle v centru lázeňského města, kde se procházeli a užívali si jeden druhého. 

  • 6.

    Oskar Hes (23) a Diana Dulínková (27)

    Mladý herec Oskar Hes rovněž  přišel na červený koberec s přítelkyní. Se slovenskou herečkou Dianou Dulínkovou tvoří pár již několik měsíců a není pochyb, že jsou stále zamilovaní tak intenzivně jako na počátku svého vztahu. Přítulná Diana se neustále s Hesem objímala a líbala, jako kdyby nemělo být žádné zítra...

  • 7.

    Roman Šebrle (47) a úlovek z baru

    Moderátor a bývalý vrcholový sportovec Roman Šebrle je známý svými „úlety“. Aktuálně se rozvádí, a tak si může trošku vyrazit z kopýtka. Letos trávil alespoň jeden z večerů s půvabnou, mladičkou světlovláskou ve vyzývavém černém topu s výstřihem, kterou si odváděl jako výstavní trofej z jednoho z barů. Neznámá slečna se do moderátora zavěšovala a opírala se o něj, před hotelem si pak spolu vyměňovali něžnosti... a co se dělo, když pak dorazili na pokoj, to už ví ale samozřejmě jen oni dva. 

  • 8.

    Galerie

    Na další snímky těchto párů se můžete podívat do naší galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Herečka Sara Sandeva: Festival byla jen rychlovka! Markéta Reinischová, Honza Jedlička

    Fotogalerie
    178 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

Alex1006: Tak uz chapem, preco doteraz uplne neznama Martina Zabranska je zrazu herecka, moderatorka Let´s dance a vselico ine.

(13. 07. 2022 14:39)

Alex1006:

(13. 07. 2022 14:38)

smeagol: Urcite ma svoje. V sedmnacti by je zadny chirurg neudelal a navic je ma po kom podedit.

(13. 07. 2022 00:57)

Dianthos: Adam Mišík mě tedy překvapil. Mám ho zafixovaného jako boxera z První republiky a tady vypadá spíš jako gay. Make-up, blyštivé sáčko, náhrdelník, odhalený hrudníček bez košile... Až mě napadlo, jestli to s Natálkou není pouhý krycí manévr.

(12. 07. 2022 20:05)

Dianthos: To si nemyslím. Má svůj věk, trochu přibrala, genetika po vnadné mamince, myslím že má svá přírodní ňadra.

(12. 07. 2022 19:53)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy