Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Bláznivé okamžiky Karlových Varů: Třeštíková v ubrusu, pomlácený Lotrando a Čvančarová v tsunami!

/
  • Festival v roce 2022
    29. června 2023 ● 05:00

    Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je každoročně proslulý nejen skvělými filmy a noblesou, ale také trapasy a alkoholovými přešlapy. Loni se na red carpetu o skandál postarala Radka Třeštíková (42) a Eliška Dospivová (46), které vynesly šílené modely. 

  • 1.

    Radka Třeštíková

    Autorka bestsellerů na sebe loni na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech strhla pozornost, když dorazila ve velmi odvážném modelu, který jaksi neodpovídal předepsanému dress codu. Radka Třeštíková (42) měla na sobě sukni připomínající ubrus, croptop zahalující prsa a masivní černý kožený obojek. 

    Přišla obrovská vlna kritiky a spisovatelka se marně obhajovala. „Nedodržela jsem předepsaný dress code a přijímám za to veškerou zodpovědnost. Ve svém životním nastavení “dělám si, co chci” jsem trochu zapomněla na to, že každá jednotlivost, každej jeden dílek je něčím ohraničený. Ano, já jsem tu hranici překročila, navzdory tomu, jak příjemně se cítím, když se občas “urvu” a jak moc jsem přesvědčená o tom, že každej z nás by se čas od času urvat měl, jsem ji překročila. Cítím to. Vnímám to. Budu si to pamatovat. Omlouvám se.“ 

  • 2.

    Eliška Dospivová

    O další překvapení na červeném koberci se postarala exmanželka miliardáře Marka Dospivy Eliška (46). Vsadila totiž na odvážnou róbu, co více odhalovala, nežli zahalovala. 

    Vynesla černou róbu s průstřihy na přední části, které daly krásně vyniknout jejímu perfektně vypracovanému bříšku, pupíku a samozřejmě i jejím bujným ňadrům, která zakrývaly jen dva trojúhelníčky látky. Šaty Eliška doplnila už jen decentními zlatými šperky.

  • 3.

    Miroslav Donutil

    Dvacet let po svém velkém úspěchu se loni na karlovarský filmový festival vrátila skupina Tros Sketos. A cappella parta tří známých umělců vystoupila ve zdejším divadle a jenom málokdo si jejich vystoupení nenechal ujít – například herec Miroslav Donutil s manželkou, kavárnicí Zuzanou (63). Zajímavé chvíle pak nastaly poté, co padla opona a diváci se rozešli. Cesty Donutilových se totiž na chvíli rozešly a každý zamířil do Puppu po své ose.

    Herce před hotelem odchytla naznámá blondýnka, která s ním chtěla fotku. Tajemná kráska se s hercem fotila a jak se zdálo, nemohla se jeho přítomnosti nabažit. Nejprve si dělali selfíčko, později se nechávali fotit, došlo na nějaké to objímání a možná i letmé polibky oddané fanynky... 

    Ale pak do jejich dovádění vstoupila manželka Zuzana a herec měl co vysvětlovat. 

  • 4.

    Andrea Verešová

    Od 1998 do 2003 jsme se viděli skoro každý den. A pak bezmála 20 let nic. Až do neděle 3.7. 2022 na party UniCredit bank v Karlových Varech,“ svěřil se hokejista na instagramu a svá slova doplnil několika snímky. Nejenom tím aktuálním, na němž s rukou kolem boků Branišové pózuje vedle Andrey, zatímco ta stojí mezi ním a manželem, ale i momentkami podstatně staršího data. Z dob, kdy s Andreou ještě snili o společné budoucnosti, byli ještě velmi mladí, šťastní a (především Andrea) málem až k nepoznání...

  • 5.

    Veronika Žilková

    Místo Agáty na festival dorazila její máma Veronika Žilková, protože tady měla pracovní povinnosti. Na začátku byla sama, na zakončení jí na redcarpet doprovodila dcera Kordula, která byla v průsvitných šatech polonahá. 

    Kordulka je bývalá tanečnice, takže kolikrát měla dres, který toho zakrýval ještě méně,“ zhodnotila Žilková outfit dcery. Ta sama měla na sobě sexy šaty a hlavně vražedné podpatky. 

  • 6.

    Petra Nesvačilová

    Na red carpetu utajila těhotenství herečka Petra Nesvačilová. V mohutné žluté róbě od Tatiany Kovaříkové se jí to dokonala podařilo. O miminku se na festivalu odmítala bavit, ale loni v říjnu přivedla na svět zdravou dceru. 

  • 7.

    Adam Mišík s dcerou Kubelkové

    Loni si festivalové dění naplno užíval nový pár showbusinessu Adam Mišík a Natálka Jirásková, dcera Ivy Kubelkové

    Ať už řádili na kolonádě, na party, kam je doprovodila Iva, nebo na premiéře filmu Banger, na který Mišík přišel zmalovaný víc než jeho dívka. 

  • 8.

    Modrá róba Jitky Čvančarové

    Jitka Čvančarová (45) před pár lety zaujala róbou, která dala vyniknout jejímu doslova vražednému dekoltu. Naposledy vynesla šaty, které znovu po právu vzbudily nadšené ohlasy.

     

    Před dvěma roky vsadila na pompéznost a modrou barvu. Kolem Jitky před příjezdem k Thermalu poskakoval nejen její manžel Petr Čadek (44) nebo stylista Filip Vaněk, ale i několik dalších pomocníků. Hlavní bylo, aby opravdu velmi objemná róba bez úhony přestála cestu na slavnostní zahájení. A to se povedlo. Když pak herečka z vozu před hotelem Thermal vystoupila, davy fanoušků jen zalapaly po dechu.

     

    „Na šaty od slovenského návrháře Borise Hanečky bylo spotřebováno 25 metrů hedvábné látky a jejich výroba trvala 32 hodin,“ svěřila se Blesku herečka. Šlo tak samozřejmě o ruční práci. Na krku měla náhrdelník s šestikarátovým safírem. „Šperky jsou zapůjčené, je to Gismondi,“ řekla Jitka Blesku s úsměvem.

    VIDEO: Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání

    Video
    Video se připravuje ...

    Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání Markéta Reinischová

  • 9.

    Fejková Salma Hayeková

    O trochu rozruchu se ve spojení s festivalem postarala Mahulena Bočanová (56), která tam fyzicky přítomna přitom nebyla. Stačil jí k tomu jeden příspěvek na sociální sítí.

     

    Ve Varech na skok,“ napsala herečka ke krátkému videu, které zveřejnila na svém instagramovém profilu. Na videu je k vidění Mahulena Bočanová, jak kráčí po červeném koberci a ve fialových šatech s ohromujícím dekoltem rozdává úsměvy, pózuje a mává fotografům. Že ale všechno nebude takové, jaké se na první pohled zdá, dala Mahulena tušit ve druhé části popisku videa.

     

    Banderas je ve sprše,“ dodala Mahulena Bočanová, za což dosadila ještě i hashtag fake tedy v překladu falešný a taky „Salma Hayek polooficial“. Při bližším prozkoumání totiž vyjde najevo, že si herečka se svérázným smyslem pro humor vypůjčila video své hollywoodské kolegyně Salmy Hayekové (56) a pomocí speciální aplikace dosadila na její tělo svůj obličej.

     

  • 10.

    Havlová s lopatou

    Pár hodin před očekávanou hvězdou Johnny Deppem (60) se na karlovarském festivalu objevila bývalá první dáma Dagmar Havlová (70). Než se ubytovala, tak se chopila lopaty a zasadila strom. „Sázení stromu v Karlových Varech,“ okomentovala dění Dagmar.

  • 11.

    Rozdováděný Johnny Depp

    Hollywoodský herec Johnny Depp (60) si svým přívětivým chováním získal celý festival. I když někdy někam nedorazil, fanoušci ho milovali a on je. 

     

    Nutno říci, že na Deppa čekaly davy jeho příznivců, není tak divu, že jeho vůz dostal policejní doprovod. Hned jak Depp dorazil k Thermalu, začaly davy šílet. V černém obleku mu to velmi slušelo. Outfit doplnil šálou, kterou měl ležérně obtočenou kolem krku a samozřejmě nechyběly ani jeho tmavé brýle.

     

    K fanouškům byl Johnny velmi přátelský, neodmítl společné focení, a dokonce rozdal i spoustu autogramů. Svoji tužku ovšem neměl ani jednu, což je podivné, vzhledem k tomu, že při příletu měl psacích potřeb plné kapsy. Po celou dobu, kdy se nacházel před hotelem Thermal, neustával hysterický křik jeho fanynek, a když se pak vydal k útrobám hotelu, rozpoutali fanoušci hotové peklo.

     

    Neuvěřitelné přijetí, báječní llidé, miluji Česko,“ pronesl Depp při cestě po červeném koberci. „Nejsem tady poprvé, měl jsem u vás v roce 2018 koncert s kapelou, ale nevěděl jsem, jak báječní lidé Češi jsou,“ dodal.

  • 12.

    Depp se omluvil Bartoškovi

    Johnny Depp (60) během posledního dne karlovarského festivalu nejprve pozlobil jeho pořadatele svými pozdními příchody na domluvené akce, večer se za tohle všechno ale omluvil. A to samotnému prezidentovi Jiřímu Bartoškovi (76) i jeho kolegovi, moderátorovi Marku Ebenovi (65).

     

    Omluvu od něj pan prezident vzal, byl rád, že na festival přijel. Marek Eben to taky vzal. Ale pořad Na plovárně z časových důvodů už natočit nešlo,“ řekl nám zdroj ze zákulisí.

     

    Proč měl ale Depp takové časové problémy, není jasné. Buď potřeboval více času na přípravu, nebo je prostě takový, což by evidentně pořadatelé jiných světových akcí mohli vyprávět. Podtrženo – sečteno, Karlovy Vary uchvátil a určitě mu odpustily i stovky fanoušků, které na něj na různých místech města musely čekat.

  • 13.

    Naháč ve fontáně

    Herecké hvězdy si večírek HBO pořádně užily a do svých hotelů se vracely až nad ránem po šesté hodině. Jednou z nich byla i pivo popíjející držitelka Českého lva Jenovéfa Boková (31), která se se svým přítelem a partou lidí z HBO zastavila okolo půl sedmé ráno u vřídla na kolonádě, kde rozjeli naháčskou party, která se jen tak nevidí. Jeden z kamarádů Bokové se svlékl donaha a hupsnul přímo do fontány, kde v alkoholovém opojení pózoval svým smějícím se přátelům. 

     

    Když si později všiml, že jsou okolo novináři, oblékl se alespoň do trenek a začal po nich pořvávat. „Víte, kdo já jsem?“ rozčiloval se.

  • 14.

    Zlý bankéř pod obraz

    Zlý bankéř Jeřábek (48) se evidentně ve Varech bez drahé polovičky Halky Třešňákové (51) nudil, a proto se rozhodl vyrazit na tajnou akci pořádanou Českou televizí. Aby toho ale nebylo málo, zpil se, jak se říká, pod obraz.

     

    Známý umělec působící rovněž jako stand-up komik si na večírku nebral servítky a klopil do sebe jednu láhev za druhou, víno, a slivovici měl dokonce pít přímo z láhve. U toho prý navíc pořvával, ukazoval vulgární gesta a vyplazoval jazyk.

     

    U „podporučíka Máchy“ ale nezůstalo jen u alkoholu. Posilněný slivovicí se postupně začal láskyplně vrhat na své kolegy a bylo mu úplně jedno, zda jsou opačného či stejného pohlaví. Jeřábka fotografové zachytili, jak svými ústy div že nedusí herečku Kláru Melíškovou (51). Od ní se pak Jeřábek přesunul k slavnému kolegovi z branže Ivanu Trojanovi (58), jemuž se na dlouhý čas doslova přisál ke krku.

  • 15.

    Havlová v papučkách za 22 tisíc korun

    Na filmovém festivalu se každý dost nachodí. Botky pohodlné jako bačkůrky proto nesmí chybět v žádném zavazadle. Na to myslela i bývalá první dáma České republiky Dagmar Havlová, která se nazula do tenisek od Diora za 22 tisíc korun. Do Varů se herečka vydala i přes zranění nohy.

  • 16.

    Picání Čtvrtníčka

    Zatímco někteří umělci se bouří proti tomu, že filmový festival v Karlových Varech je částečně sponzorovaný společností, která prodává zbraně a podle jistých zdrojů nemá zrovna čistý štít, herec a komik Petr Čtvrtníček (59) jde proti proudu! Kolegům poslal poměrně sarkastický vzkaz.

     

    Čtvrtníček, známý svým typickým smyslem pro humor, cestou ve vlaku natočil video, které adresoval svým kolegům do Karlových Varů a zveřejnil ho na facebookové stránce Buzerant. „Tak hele, vy signatáři, kdybyste si náhodou místo toho svýho breku chtěli pořádně zapicat, tak v našem střeleckým klubu máte vždycky dveře otevřený.

  • 17.

    Pomlácený Lotrando alias režisér Strach

    Režisér oblíbené pohádky Anděl Páně (i jejího pokračování) si prožil zážitek jako vystřižený z filmu Slavnosti sněženek. V něm policista zakazuje štamgastům hospody jízdu na kole pod vlivem. Jenže Strach žádného takového poradce neměl, a tak se nevyhl úrazu. 

     

    Ve svejch letech bych mohl mít rozum, že jo, a nelézt na e-koloběžku cestou domů z hospody,“ smál se na sociální síti potlučený Jiří a pochlubil se fotkou, na níž už je jeho zranění důkladně ošetřeno. Podle všeho se někde tzv. »vymlel« a zlomil si prst na levé ruce. Pravděpodobně malíček či prsteníček, jelikož oba měl zafačované a zafixované. 

     

    Naštěstí se v nemocnici dočkal odborného zásahu, jak sám přiznává. „Ještě že měl zrovna službu můj brácha MUDr. Petr Strach. Napřed se půl hodiny smál, teprve pak šil a rentgenoval,“ pobavil na závěr na facebooku své fanoušky filmový představitel Lotranda z pohádky Lotrando a Zubejda.

  • 18.

    Šaty z řetězce na dvou dámách

    Tohle je zlý sen každé ženy! Přijít na party a potkat tam někoho ve stejných šatech - to je prostě trapas. A právě to se stalo na karlovarském festivalu na tradiční party Unicredit banky, kdy si misska Nikol Švantnerová (30) a manželka politika Jaroslava Faltýnka (61) Martina (46) oblékly flitrované sakové šaty z řetězce za 2599 korun.  

     

    Měla jsem mít úplně jiné šaty, ale roztrhly se mi ty připravené, tak jsem si vzala tyhle ze Zary, které jsem si před časem koupila. Přítel měl problém, že jsou moc krátké, ale když jsem mu řekla, že loni jsem tady byla polonahá a dneska mám šaty, tak se jen smál,“ svěřila se Blesku Nikol, které sakové šaty s flitry opravdu sekly.

    VIDEO: Jaroslav Faltýnek s partnerkou

    Únava, přepětí, a to vše ještě podpořené obřím vedrem. To by umořilo každého. Není proto divu, že herec Miroslav Donutil (72) měl v jednu chvíli na festivalu v Karlových Varech slabou chvilku. “U stolu s hereckými kolegy a manželkou to po jídle zničehonic zalomil. Najednou mu klesla hlava a on na chvilku usnul,“ prozradil očitý svědek toho, jak se na představiteli Doktora Martina podepsala vedra.

  • 19.

    Dekolt Jitky Čvančarové už 10 let vede žebříček

    Největším překvapením červeného koberce se v roce 2017 stala Jitka Čvančarová (45), která svým odvážným dekoltem upoutala pozornost snad každého z přítomných. Všechny totiž okamžitě po jejím příjezdu upoutal její nadupaný výstřih. Jelikož je Jitka dáma kyprých tvarů, měli se přítomní pánové rozhodně nač dívat. „Nejsme stydlínky,“ odvětila jen na dotaz reportérky Blesk.cz na své růžové šaty.

  • 20.

    Galerie

    VIDEO: Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon

    Video
    Video se připravuje ...

    Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon Blesk

    Fotogalerie
    104 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 44

sarkays: No jo no celebrity, myslí si že jsou něco víc. A přitom nevědí co je vkus

(29. 06. 2023 12:33)

Jarda3: A stačil by jeden pohled do zrcadla . . .

(30. 06. 2022 18:29)

strejda777: Čvančarová ani letos nezklamala....

(20. 08. 2021 19:27)

Bakuta: JAJAS, závit je strašně ošklivá vlastnost

(20. 08. 2021 18:04)

jajas: Protože nejsou dudy jako dudy....takové jsou i podle mne trapas. Nemá zrcadlo? Ta paní nemá soudnost.....

(20. 08. 2021 15:06)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy