Na filmovém festivalu se každý dost nachodí. Botky pohodlné jako bačkůrky proto nesmí chybět v žádném zavazadle. Na to myslela i bývalá první dáma České republiky, která se nazula do tenisek od Diora za 22 tisíc korun. Do Varů se herečka vydala i přes zranění nohy.

Její účast v programu slibovala ve svém stánku i Česká televize, kde byl představen film Vlastníci. Havlová si v něm zahrála menší roli po boku Jiřího Lábuse (69). Noha oblepená tejpy si však vyžádala klidnější program. Herečka na akci nedorazila a raději se oddala relaxu a klidnému obědu na zahrádce nedaleké restaurace Embassy s režisérem Jiřím Strachem (45).

Po obědě se vydala zpět ke Grandhotelu Pupp. Cestou ale zahlédla kolegyni uváděného snímku Terezu Voříškovou. Tu vytáhla z auta na milé přivítaní, plné objetí a polibků. Mladičká brunetka je v očekávání, proto z auta vylezla již bez bot. Gratulace k miminku na sebe nenechaly dlouho čekat, Havlová se pozdravila i s partnerem Voříškové Matyášem Rambem, který i přes zranění nohy seděl za volantem vozu.

Fotogalerie
19 fotografií