„Udělal jsem obrovskou chybu. Mé včerejší chování se absolutně neslučuje s chováním profesionálního sportovce, bylo to ode mě trapné. Řadu lidí jsem tím zklamal a jsem si toho plně vědom,“ kál se fotbalista na svém Facebooku za to, jak v opilosti vyváděl na filmovém festivale v Karlových Varech.

„Chtěl bych se všem moc omluvit a jsem připraven přijmout jakýkoliv klubový trest a nést za své chování následky. Omlouvám se," dodal na sociální síti smířeně Kolář, kterého už jeho klub stihl pořádně klepnout přes prsty a napařil mu milionovou pokutu. 

„Daniel Kolář během osobního volna hrubě porušil interní klubová pravidla, za což jej dnes vedení Viktorie potrestalo finanční pokutou ve výši několika měsíčních platů. Tato částka bude věnována viktoriánské mládeži," stálo v prohlášení fotbalového klubu.

Daniel tak zaplatil dost vysokou cenu za jednu až příliš veselou noc, kdy se opil, jak zákon káže. Nejenže pod vlivem alkoholu vtrhnul na jeviště módní přehlídky, ukazoval prostředníček a musel být vyveden ochrankou. U karlovarského hotelu Thermal zase líbal a osahával několik krásných dam a vesele s nimi tančil. Kolem druhé hodiny v noci pak vykonal potřebu na zeď u říčky Teplá a posléze upustil i mobilní telefon. Celou jeho noční jízdu přitom zachytili fotografové.

Sportovec ale rozhodně není první ani poslední, komu se něco takového na mezinárodním filmovém festivalu přihodilo. Podobně to v roce 2016 rozjel také někdejší sporťák Novy Michal Hrdlička (29). Jeho partnerka, tenistka Karolína Plíšková (26), z jeho eskapád moc nadšená nebyla, přesto mu vše odpustila. 

VIDEO: Kolář nebyl jediný, kdo to ve Varech pořádně rozjel. Noční řádění s dámami si dopřál také Richard Genzer!

Video
Video se připravuje ...

Genzer o svém nočním řádění! Kdo je holka, se kterou odjel na hotel? Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
59 fotografií