Kolář, jehož manželka Tereza (†30) podlehla v roce 2014 rakovině, pil už od odpoledních hodin. Když pak dorazil na módní přehlídku návrhářky Debi Brown v Poštovním Dvoře, svlékl se v jednu chvíli do půl těla a už notně posilněný vtrhl na jeviště, kde ukazoval vztyčený prostředníček. Z něj ho sundala až přítomná ochranka a vyvedla ven!

Večerní jízda bývalého fotbalového reprezentanta ale pokračovala dál. Se svými kumpány si to po vyhazovu ze společenské akce zamířil do Grand Café Septime u hotelu Thermal. Nejprve popíjel na jeho terase a jelikož se mu zalíbilo, jak v místě hrál DJ Roxtar, vešel dovnitř, sundal si boty a začal bosý tančit s několika dívkami. Ke každé se přitom tulil... Vezmeme-li v potaz, že fotbalisté mistrovské Viktorie Plzeň jsou teprve na začátku přípravy, vcelku slušný výkon a trenér Pavel Vrba může být na svého svěřence právem hrdý. Nutno nicméně podotknout, že Plzeň je, stejně jako ostatní kluby, v plné přípravě na novou fotbalovou sezonu. Hráčům dnes končí třídenní volno, už zítra odjíždí celý tým na soustředění do Rakouska.

Nakonec mu nejvíce padla do oka vysoká bruneta, ke které se po několika písních tulil víc a víc. A dokonce jí začal pusinkovat. Najednou ale prohlásil: „Já se omlouvám, já se omlouvám!“ Dívka přitom stála jako přikovaná a bylo vidět, že se jí něco nelíbilo. Pusinky to nebyly. Že by snad nevhodný dotyk?

Kolem druhé hodiny ranní Kolář už bez dámského doprovodu vyrazil hodně vratkým krokem směr hotel! Při močení na zeď u říčky Teplá držel mobilní telefon v puse, který mu nakonec spadl na zem. Přímo, do místa jeho potřeby. Smůla...

Chce vyhrát soutěž, jejíž je tváří?

Ve světle Danielova řádění ve Varech působí úsměvně, že právě on je tváří velké letní soutěže plzeňské Viktorky o nejlepší letní foto. Nutno říct, že snímky, které můžete vidět v galerii tohoto článku, nastavil Kolář laťku pro ostatní zatraceně vysoko :).

Za divokou jízdu dostal pokutu

Od vedení Viktorie Plzeň dostal fotbalista pokutu ve výši několika měsíčních platů, jelikož hrubě porušil interní pravidla mistrovského klubu. "Daniel Kolář během osobního volna hrubě porušil interní klubová pravidla, za což jej dnes vedení Viktorie potrestalo finanční pokutou ve výši několika měsíčních platů. Tato částka bude věnována viktoriánské mládeži," uvedl plzeňský klub v prohlášení.

Letní fotosoutěž s Viktorkou
Autor: fcviktora.cz

 

Fotogalerie
49 fotografií