Kratičké šaty, po kterých se Čarodějka z Eastwicku, prošla po červeném koberci před hotelem Thermal v pátek, byly slabý odvar. V sobotu holywoodská hvězda oblékla rafinované černé šaty s trojúhelníkovými průsvity, kterými omráčila všechny přítomné. Bez studu, bez prádla, ukázala téměř vše.

Tradičně naostro dorazila také Andrea Verešová, která byla jako vždy sexy. Nedoprovázela však svého manžela, ale tentokrát samotného knížete. Po jejím boku se totiž usmíval ministr zahraničí Karel Schwarzenberg, který snad dnes vedle takové krasavice neusne. Daniel Volopich dorazil až o pár minut později s přáteli.

Video
Video se připravuje ...

Při zakončení filmového festivalu oslnila Susan Sarandon Jan Jedlička, Márketa Reinischová

O překvapení večera se postaralo duo Pavel Liška a Tomáš Matonoha, kteří na galavečer dorazili s podivným batohem. Prý věří, že za jejich Polski film dostanou cenu, ruksak si přinesli, aby ji měli, do čeho dát.

Vítězem letošního ročníku filmového festivalu se stal v konkurenci dalších jedenácti filmů snímek Henrik norského režiséra Martina Lunda. Získal Velkou cenu Křišťálový glóbus dotovanou částkou 25.000 dolarů (523.000 korun). Závěrečný ceremoniál se dnes konal ve Velkém sále Thermalu.

Fotogalerie
18 fotografií