Letošní karlovarský festival se skandály jenom hemží. Po zatčení Agáty Hanychové a jejího snoubence, se o další pozdvižení postaral herec Oldřich Kaiser, který to na pátečním večírku rozbalil tak, že ho musela vyvést ochranka. Olda od začátku řádil utržený ze řetězu. Každého líbal, vtipkoval, improvizoval ... V jednu chvíli to vypadalo jako v show Možná přijde i kouzelník. Jen Jiří Lábus chyběl. "Ten je v Jižních Čehách u známých a já jsem tady," řekl Kaiser, který se celý večer bavil s režisérkou Marií Poledňákovou.

Jediným, komu se populárního herce a baviče podařilo rozhodit, byla krásná Eva Vica Kerekes, která hrála ve fimu Muži v naději. Její bujný dekolt nenechal chladným nejen Kaisera, ale i jeho kolegu Ondřeje Vetchého.

Video
Video se připravuje ...

Rozjetý Kaiser video Jan Placák

Na pódiu se zrovna představoval film , ve kterém účinkuje i Vica Kerekes, rozjetý Kaiser se vyplazil k mikrofonu a začal na herečku mluvit maďarsky. Mikrofon ale okupoval tak dlouho, že musela zasáhnout ochranka a ze světel reflektorů ho odstranit.

Video
Video se připravuje ...

Kaiser se evidentně dobře bavil Jan Placák

Parťáka si našel v Ivanu Trojanovi, který si alkoholu přihnul bez nejmenších pochyb. Kaiser, který se nedávno vrátil z protialkoholní léčebny, však zarytě trvdil, že pil jen vodu. Oba herci se nejdříve pošťuchovali a pak si spolu v objetí zatančili. Na večírek RWE v restauraci Diana se rozhodně dlouho nezapomene.

Fotogalerie
21 fotografií