Moderátorky využily služeb jedné improvizované půjčovny v Grandhotelu Pupp, kde pro celebrity mají okolo čtyřiceti šatů od různých návrhářů. I když stylisti věděli, že Gábina s Míšou jdou na stejnou party, stejně je navlékli do velmi podobných modelů od Petry Balvínové. Ta do Varů zapůjčila pět šatů ze své poslední kolekce a všechny jsou zdobené bohatými volánky nebo kůží.

"Vůbec jsem netušila, že by někomu v jeden večer dali podobné šaty. Ještě že dnes půjčili jen dvoje, taky nás tady mohlo být pět v téměř stejných šatech. Byly by jsme jak na přehlídce," brala módní faux pas s nadhledem Partyšová, která bude celý týden Největší autosalon pod otevřeným nebem moderovat. Ochotská se na party objevila jen jako host v doprovodu přítele Michala Exnera.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Ochotská zvolila šaty od Petry Balvínové Blesk - Jan Placák

"Už v té půjčovně jsem si všimla, že těch šatů je tam víc. Ale že si nedají pozor, abychom se nepotkaly, mě ani ve snu nenapadlo," řekla Michaela. Ale na druhou stranu, šaty oběma kráskám moc slušely a podobnosti si všimli jen ti pozornější.

Andrea Verešová samozřejmě na večírku nechyběla. Tentokrát svou dokonalou postavu oblékla do bílých minišatů s volány na předním díle.

Fotogalerie
12 fotografií