Povedené trio se koupalo i v řece Teplá
Autor: Foto Blesk
Rok 2010: Koupačka Geislerové, Vilhelmové a Macháčka v řece Teplá

Na oslavu 44. narozenin Jiřího Macháčka se ve Varech vzpomíná doteď. Bujará oslava vyvrcholila v sedm ráno skákáním Geislerové, Vilhelmové a samozřejmě oslavence do řeky Teplá. Alkoholem posílení herci odložili lahve se sektem i své oblečky a oddávali se koupání. Vzhledem k jejich stavu šlo o nebezpečnou akci.

Další hvězda zápasící ve Varech s kocovinou - zpěvák Matěj Ruppert
Autor: Foto Blesk
Ruppert a jeho lavičková scéna

Zpěváka skupiny Monkey Business Matěje Rupperta natolik zmohlo festivalové sluníčko, že si schrupnul na lavičce. Nebo vyspával kocovinu po náročném večírku, o které není ve filmových Varech nouze? Každopádně mu posloužila kolonáda, kde ho čtenáři Blesku zvěčnili a postarali se tak o fotku, kterou si do rodinného alba zpěvák asi nezaloží. Ale krátký spánek Matějovi určitě prospěl.Marek Ztracený se na večírku v Karlových Varech zřídil červeným vínem pod obraz boží. Našel v sobě dokonce tolik odvahy, že si jako cíl své cesty vytyčil schody. Snažila se ho podepírat křehká dívenka, ale marně. Ztracený se neudržel na nohách a švihnul sebou na podlahu. „Spadnul jsem na hlavu, tekla mi krev a pak už si nic nepamatuju,“ řekl tehdy Blesku zpěvák, který skončil s otřesem mozku.

V roce 2011 si do Varů Leoš Mareš poprvé přivezl svou milenku Hanu Svobodovou, později se rozešli
Autor: Foto Blesk
Nový páreček Mareš a Svobodová

Ženatý moderátor všechny šokoval, když se na červeném koberci veřejně objevil s novou milenkou. Vicemiss 2008 Hana Svobodová se do něho hrdě zavěsila, pak ji chytil za ruku a nakonec jeho končetina skončila na zadečku mladé modelky. Od té doby se začala psát jejich love story, která je dnes už ale minulostí…

Šaty Kláry Issové odhalily víc než měly
Autor: Foto Blesk
Rok 2011: Issová, její kalhotky a líbačka s prezidentem

Herečka Klára Issová měla loni ve Varech menší sexy nehodu. Na módní přehlídku Johna Malkoviche vyrazila v dlouhé černé róbě s nebezpečně vysokým rozparkem. Odhalila nejen své spodní prádlo, ale i vyholený klín. Večer jí pak, asi za odvahu, ředitel festivalu Jiří Bartoška vlepil pořádnou pusu.

Bývalý ředitel české televize Janeček osahával ženám zadečky
Autor: Foto Blesk
Exředitel ČT Janeček osahával ženám zadečky

Jiří Janeček, který loni ještě šéfoval na Kavčích horách, stihl na večírku zkontroloval několik ženských pozadí. Nejvíce se rukama »ponořil« do pohledné dámy, která na festival doprovázela fotografa Jakuba Ludvíka. Mačkání skončilo, až když Janečka fotograf od svého doprovodu oddělil.

Míru alkoholu ve Varech nezvládl ani zpěvák Marek Ztracený. Ten potom nezvládl chůzi po schodech a způsobil si otřes mozku
Autor: Foto Blesk
Opilý Ztracený a jeho otřes mozku

Marek Ztracený se na večírku v Karlových Varech zřídil červeným vínem pod obraz boží. Našel v sobě dokonce tolik odvahy, že si jako cíl své cesty vytyčil schody. Snažila se ho podepírat křehká dívenka, ale marně. Ztracený se neudržel na nohách a švihnul sebou na podlahu. „Spadnul jsem na hlavu, tekla mi krev a pak už si nic nepamatuju,“ řekl tehdy Blesku zpěvák, který skončil s otřesem mozku.,

Sharon Stone se na festivalu v roce 2007 pěkně rozdováděla
Autor: Foto Blesk
Rok 2007: Sharon Stone se rozdováděla

Jedna z nejkrásnějších hereček světa způsobila ve Varech před sedmi lety pěkný poprask. Její ochranka se výrazně nepohodla s novináři. Na večírku se ale Sharon skvěle bavila a dokázala, že v ní stále dříme něco ze Základního instinktu. Herečka ukázala v minuaturním topu téměř celé vnady a nohy si dala po americku nenuceně nahoru.

Agáta se v před sedmi lety ve Varech opila a poprala
Autor: Foto Blesk
Rok 2005: Agáta se porvala a zasahovala i policie!

Psal se rok 2007 a modelka Agáta Hanychová se v karlovarském baru porvala. Rány utržil i její tehdejší přítel Marek Šíša. Incident vznikl tak, že značně alkoholem opojenou Agátu upozorňovali majitelé stanu, kde pařila, aby se chovala slušně. A výsledek? Neskutečná rvačka, ke které byla přivolána policie. Jako památku na večer si modelka odnesla ruce poseté podlitinami.

Fotogalerie
13 fotografií