Zatím poodhalila svůj bitevní arzenál Partyšová. Modelka Verešová jej zatím drží v tajnosti. Každopádně i ona je na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech každým rokem stejně jako moderátorka Gabriela, jež s ní jde do boje. Andrea v lázeňském městečku většinou zůstává po celou dobu kinematografického svátku a vždy ji doprovází manžel Daniel. A pokaždé sebou vláčí spoustu kufrů narvaných množstvím modýlků, bot, kabelek, šperků a dalších doplňků. Velké toalety na zahájení, závěrečný večer a také na pár vysoce prestižních, podnikatelskou a politickou špičkou prošpikovaných party, jež během týdne proběhnou. Rovněž kreace na kolonádu, odpolední akce. Všude jsou fotografové, novináři. Vizáž nelze podcenit…

V promítacím sále Andreu příliš neuvidíte a někdy má v rámci festivalu nějaký kšeft na molu. V podstatě lze tedy říci, že filmový festival pro Verešovou znamená příležitost se společensky vyžít, předvést v plném lesku na scéně.

I Gábina Partyšová přijíždí na festival v doprovodu svého chotě Josefa, jemuž všichni říkají Pepa. Ale letos tu bude především pracovat. A lze očekávat, že si zde zpočátku nestabilní pozici moderátorky TV magazínu TopStar ještě více upevní. Dá jí i jinou image, než kterou udává role sexu žádoucí krásné samice, co má k dispozici krásného milence a tolerantního manžílka zároveň. Už je také na čase. Mediální popularitě a zájmu o Partyšovou sice tato pikantní hra prospěla, ale začíná krutě nudit.

Rovněž Partyšová se objeví na běhounech pro vyvolené a nebude chybět na prominentních večírcích. A také ona bude řešit jako kdejaká jiná, co na sebe. Každá chce být jedinečná, co nejvíc oslnit. „Mám asi patnáctery šaty, různé halenky, sukně, topy. Modlím se, aby se mi to vešlo do dvou kufrů. To nemluvím o botách, kterých mám asi deset párů. Plus šperky a jiné doplňky,“ svěřila se Blesku moderátorka.

Doufejme, že její kufry budou loďáky a jejich obsah předčí módní munici rivalky Andrey. Gábina se podle dobře informovaných zdrojů ve svém okolí totiž netají tím, že chce tento rok Veršovou trumfnout. Rozdat si to s ní natvrdo.

Zda si bude Partyšová letos právem zpívat Teď královnou jsem já, uvidíme za pár dnů. Bohužel róba z dramatické nevypodložené krajky z dílny známé návrhářky Tatiany Kovaříkové ji na pomyslný trůn příliš přesvědčivě nenominuje. Dlouhé, na tělo vypasované šaty mají sice pompézní materiál, noblesně jednoduchou siluetu na tělo a výborně řešený stojáček s rukávky, ale průsvit se slupkou tanga body představuje pro red carpet – bez jakékoli prudérnosti – zbytečně lacinou nálož vyzývavosti. Zejména, když je Partyšová ve Varech především jako moderátorka. Ženská provokace jistě, ale neměla by zavánět ordinérností. Loni si pří výběru mosazné roby od Bottega Veneta vedla Gábina líp.

Už teď je však jasné, že se o krajkových, model slavného Alexandera McQueena dosti připomínajících šatech, bude hodně mluvit. Ostatně o to nejspíš moderátorce Partyšové i jejich tvůrkyni Kovaříkové zejména jde. A kvůli tomu byla zřejmě Gábina ochotná noblesní eleganci zatratit.

Kromě krajkové toalety si Gábina u Tatiany Kovaříkové vybrala sofistikovanou, na bocích jemně nařasenou toaletu s asymetrickým dekoltem na rameno a hlubokým sexy rozparkem. Teď už jen stačí, aby se naučila vytrčovat nožku jako to ve festivalových kreacích dělá hollywoodská star Angelina Jolie…

Další svršky Partyšová zkoušela v butiku Vici fashion, který se sice chlubí dovozem luxusních značek Cavalli, Galiano, GF Ferré, ale jeho sortiment už tak oslnivý není a leckdy budí dojem outletu. Věřme tedy, že Gábina šatičky povýší skvělými doplňky, neboť Verešová je nebezpečná a vždy připravená soupeřka.

Fotogalerie
9 fotografií