Na rozdíl od ostatních hostů večírku nemusel mít Václav Klaus na obličeji škrabošku, a tak se spokojeně usmíval na všechny strany. Po svém příjezdu se vřele přivítal s Jiřím Bartoškou, se kterým se následující den znovu sešel. Tentokrát na golfovém hřišti.

Do Varů přijel ale jen na skok. Vůbec poprvé v historii se tak nezdrží ani na čtvrteční tenisový turnaj, který se během festivalu tradičně hraje. „Přijel jsem v pondělí z kongresu v Monte Carlu a dnes jedu zpět do Prahy, takže jsem si s sebou ani nevzal věci na tenis. Teď jsi jdu trochu zagolfovat, zkusit si, jestli ještě vůbec vím, jak se to drží, a jestli tady mám ještě skříňku po těch letech,“ prozradil Blesk.cz Klaus, který pro letošek vyměnil tenisovou raketu za golfové  hole.

Svou tvář pod škraboškou skryli i moderátor Leoš Mareš s přítelkyní Monikou Koblížkovou. Ta neměla zahalenou tvář, zato si vzala paruku a kimono. Masku nasadila také operní pěvkyně Andrea Kalivodová. Pozornost na sebe upoutala slavomanka Nela Slováková, která na party dorazila v minišatech s průhledným výstřihem.

Fotogalerie
9 fotografií