Na kolonádě v Karlových Varech se nechalo zhodnotit Františkou Čížkovou mnoho lidí. Mezi nimi byl i pár kamarádů, kteří se nebojí nosit vlastní styl. „Tito dva pánové umí nosit to, co se jim líbí. Pro holky to musí být neodolatelné. Outfit v černé barvě jeden z pánů rozbil pouze bílými tkaničkami. A to se zkrátka nosí. Hoši zkrátka ví, jak zaujmout," uvedla Františka.

Dva mladíci se také nechali ohodnotit Františkou.
Autor: Pavel Machan

Další, kdo se nebál a nechal se ohodnotit Františkou Čížkovou, byla dvojvaječná dvojčata, která oblékla krajku. I když jinak byly jejich outfity sladěné, krajky bylo přespříliš. „Čím méně krajky, tím líp,“ uvedla Františka. „Jedna ze slečen se snažila sladit krajkou triko, kraťasy i boty, ale to už je moc,“ dodala.

Krajkovaná dvojčata se také nechala hodnotit u Františky Čížkové.
Autor: Pavel Machan

Mezi hodnocenými se zjevil také muž, který Františku okouzlil. Jeho outfit byl totiž dokonalý. „Toto je lázeňský švihák. Takto by se měli na kolonádu oblékat všichni muži. Konečně jsem se dočkala,“ zajásala Františka. „Sako je úžasné, z měkkého materiálu, a naaranžovaný modrý kapesníček mě přímo fascinuje. Všechno dohromady hraje, tento mladík je frajer,“ dodala Františka.

Lázeňský švihák na karlovarské kolonádě
Autor: Pavel Machan

Názor na zvolený outfit tentokrát nevyhledávali pouze dospělí. Jedním z hodnocených byl i roční chlapeček, ze kterého byla Františka přímo nadšená. „Tento mladý muž je frajer. A co víc, ladí s tatínkem! Toto je největší playboy Varů za rok 2016,“ řekla Františka.

Františka hodnotila i tatínka, který byl sladěný se svým malým synkem.
Autor: Pavel Machan

Také mladé páry se nechaly společně hodnotit. A jeden z nich Františku zaujal. Mladý muž Františku zaujal trikem bez potisku. „Navíc mu kalhoty ladí s botama, to je skvělé,“ uvedla Františka a obrátila se na jeho přítelkyni, platinovou blondýnu. „Barva jejích vlasů je úžasná. Jednoduché líčení a výrazná rtěnka, jejíž odstín je opravdu krásný, skvěle ladí k celkovému outfitu. Tato mladá dáma je elegantní. V jednoduchosti je krása. Tady opravdu není, co vyčítat."

Pár, který Františka ohodnotila na výbornou.
Autor: Pavel Machan

I vnadné dámy se nechaly Františkou zhodnotit. Jedinou vadou na jejich outfitech bylo to, že zapomněly na žehličku. Avšak jejich vnady mužské pohledy od pokrčeného oblečení odvedly. „Průsvitný dekolt se hodí. Vy své vnady zkrátka umíte nosit,“ začala Františka. „Boty jsou také krásné, ale zvolila bych jinou rtěnku. Avšak ty boty…, ty vám závidím,“ dodala Františka.

 

Vnady se nosí i ve Varech.
Autor: Pavel Machan

 Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Modní policie ulice z kolonády: Kdo dostal napoprvé pořádně na frak!  Blesk TV

VŠE O CELEBRITÁCH NA KARLOVARSKÉM FESTIVALU ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
7 fotografií