Natáčení nového filmu neprobíhalo úplně běžně. Celý štáb musel odjet do pouště, aby to vypadalo jako na Marsu. A rozhodně to nebyla procházka růžovým sadem. „Já byla nadšená, takové natáčení je zajímavější než u filmu s normálními lokacemi, kde se pořád na něco čeká,“ uvedla herečka.

„Nastavovala jsem si budík kvůli sprchování. To probíhalo jednou za tři dny, na dvě minuty a ještě k tomu tekla studená voda, protože se nám teplou nějak nepodařilo nahodit,“ překvapila Nvotová.

A ani s jídlem to nebylo nic moc. „Jedli jsme suchou stravu. Dostali jsme nádoby s práškem. Nejvíc mě překvapila vajíčka. Prášek dáte do vody a můžete si dělat třeba omelety. Nebylo to ale moc dobré. Chudáci kosmonauti na pravé ISS ve vesmíru,“ smála se herečka, která ani nezaznamenala, že by kvůli stravování zhubla. „Neměli jsme tam váhu,“ dodala.

Herečka se také obávala ponorkové nemoci. Přece jenom třináct lidí na jednom místě a v malém prostoru mnohdy nedělá dobrotu. „Toho jsme se samozřejmě nejvíc báli. Ale myslím, že jsme to zvládli. Měli jsme tam strašně moc práce, takže jsme si ani nestihli začít nějak extrémně vadit,“ uzavřela herečka.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové natočila sci-fi z Marsu: Popsala drsné podmínky! Blesk TV

Fotogalerie
7 fotografií