Zatímco si člen kapely Monkey Business Matěj Ruppert užíval atmosféry na festivalu v Karlových Varech, jeho manželka začala rodit. Jen co se to dozvěděl, vyrazil za ní do pražské podolské nemocnice.

V úterý v 7.52 ráno se stali Matěj Ruppert a jeho manželka Tereza šťastnými rodiči maličké holčičky, která vážila 2440 kg a měřila 46 centimetrů. Pojmenovali ji Anežka. "Jsem velmi šťastný, velký emoce mnou cloumají, určitě to budu muset pořádně oslavit," uvedl ke šťastné události zpěvák, který tak logicky chyběl na představení režijního debutu Vojty Kotka, komedie Padesátka. Tak doufáme, že tenhle mejdan proběhne ve Varech!

V rozhovoru pro Blesk.cz z karlovarského festivalu řekl, že jeho manželka může rodit každým dnem. A tak se i stalo. „Pro mě je nejdůležitější, aby to dítě bylo zdravé a aby žilo šťastný, dlouhý a plodný život. Je mi jedno, jestli to bude chlapec, nebo dívka,“ uvedl v rozhovoru. „Přiznám se ale, že bych ještě chlapečka chtěl, takže pevně doufám, že nezůstaneme jen u jednoho dítěte,“ dodal zpěvák. 

Video
Video se připravuje ...

Matěj Ruppert: Už za pár dnů bude táta! Co o dítěti prozradil? Blesk TV

Fotogalerie
4 fotografie