Druhému a nečekanému rozchodu, který Leoš Mareš oznámil dnes ráno, předcházel večer plný společných zážitků. Leoš s Petrou Faltýnovou vzali děti na večeři, jako zamilovaný pár se ukázali na červeném koberci a ještě před několika hodinami společně popíjeli na večírku.

Má už dost jejích opileckých výstřelků

Milenci se poté odebrali do hotelu Pupp, kde v místním baru dlouho rozebírali svůj vztah. „Hrozně dlouho jsme si povídali a v závěru jsme zjistili, že už spolu nechceme být. Rozhodně jsme se nerozešli v nějakém afektu, už se to táhlo delší dobu. To se prostě bavíte o tom, co vám všechno vadí, a najednou zjistíte, že si nemáte co říct,“ přiznal Blesk.cz sklíčený Mareš.

Jeho slova trochu zní, jako by už měl plné zuby Petřiných výstřelků. Když se totiž Faltýnová opije, řádí jako černá ruka. Každý má v živé paměti její loňskou eskapádu z Varů, kdy se na parkovišti svlékala do naha a nechala si od Leošova kamaráda osahávat ňadra. To jí však nestačilo a druhý den, opět posilněná alkoholem, si nechala osahávat své silikony od své kamarádky. Mareš mezitím vydělával peníze v Bratislavě na to, aby jí mohl koupit další luxusní módní kousek do skříně.

Video
Video se připravuje ...

Mareš o rozchodu s Faltýnovou: Je to pro mě bolestivé! Markéta Reinischová, Blesk TV

S ženami řádila i letos

Ani letos tomu nebylo jinak. Podle našich informací se Faltýnová opět opila v Becher´s baru, kam však média nemají přístup, a zase se tam osahávala s jinými ženami. Mareš přitom seděl na baru a vše sledoval. Takovou partnerku po svém boku, která se po pár kapkách, v Petřině případě spíš láhvích, nedokáže ovládat, by nechtěl asi žádný muž. Taktéž mu asi není pokaždé po chuti, že Petra chodí do společnosti ráda nahoře bez, a kdykoli může, ukáže své bradavky.

Samotný Leoš také není žádný svatoušek, k jeho reputaci mu nepomohlo ani nedávné trestní oznámení, které na něj podala dívka, kterou měl Mareš zmlátit na záchodech v pražském baru. Nicméně Mareš ví, že je neustále na očích, a že si takové podobné výstřelky nemůže dovolit v přítomnosti fotografů. Jenže to bohužel neplatí pro jeho partnerku Faltýnovou.

Svým chováním mu dělá na veřejnosti ostudu a svými opileckými excesy ho prakticky táhne k zemi. Postupně se vytrácejí lidé, kteří kdysi nejlepšího a nejoblíbenějšího moderátora brali vážně a obdivovali. A na včerejším večírku, kde spolu Mareš s Faltýnovou zpočátku vrkali jako zamilované hrdličky, musela Leošovi dojít trpělivost. Moderátor se nejspíš rozhodl, že další ostudu už nesnese.

Legendární "svlékací" scénu Petry Faltnové Blesk připomněl taky v prvních Bleskových zprávách z Varů, podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Speciální zprávy z Varů: Tohle jsou největší skandály celebrit! Blesk TV