Běžkyně na lyžích Kateřina Neumannová se s novým mužem po svém boku promenádovala po karlovarské kolonádě už v odpoledních hodinách. Tehdy byla ještě sportovně oblečená, stejně tak, jako její doprovod.

Na dnešní večírek podle Velkého Gatsbyho přišla Kateřina se svým doprovodem už ve společenském. Neumannová celá zářila a během rozhovoru s naší reportérkou se neustále usmívala, ale o záhadném muži toho moc neřekla. „Je to můj velmi dobrý kamarád,“ prozradila Blesk.cz o svém společníkovi.

Kateřino, kamarád taky rád, že? Každopádně je to po dlouhé době, co se Neumannová objevila ve společnosti s nějakým mužem. Od té doby, co se rozešla s otcem své dcery Lucie (11) Josefem Jindrou, totiž žádný vztah nenavázala.

Verešová přiběhla na poslední chvíli

Zatímco Kateřina přišla v jednoduchých šatech, ostatní dámy si na svém stylu z dvacátých let daly pořádně záležet. Modelka Andrea Verešová dorazila na poslední chvíli. Nejspíš se zdržela lovením šatů z jednoho z několika kufrů, které si sebou do Varů přivezla. Nakonec vylovila červenou róbu s odhalenými zády. Doprovázel ji manžel Daniel Volopich se svými dcerami.

V červené se často objevuje vdova po architektovi Janu Kaplickém Eliška Kaplicky, která však na dnešní večer zvolila bílé letní šaty. Eliška přijela s výbornou náladou, smála se tak, že jí div nepraskly koutky rtů.

Nejodvážnější model večera

Jednoznačně nejodvážnější model večera předvedla Miss ČR 1997 Terezie Dobrovolná. Na své dlouhé štíhlé tělo natáhla černé šaty s průhledným horním dílem. Prsa a hlavně bradavky jí zakrývaly černé flitry. Přes ramena měla přehozený kožešinový šál.

Modelka Jana Doleželová, která přišla sama, sladila své doplňky do té doby, jako čelenku, korále a kabelku z peří. Pozadu nezůstala ani návrhářka Beata Rajská. Ta si na hlavu dala ozdobu ve tvaru talíře. Ten jí dělal problémy při vystupování z nablýskaného veteránu. Pochopitelně nesměl chybět ani pro tu dobu typický kožíšek, který vynesla nejen Rajská, ale i Libuše Šmuclerová.