Karlovy Vary 2014 opening
Filtr:
Vše Důležité Foto Video Sociální sítě
Refresh
Datum:
 
20:18
4. 7. 2014

Tímto se s vámi tímto loučíme a děkujeme vám za přízeň. Během dnešního večera se na stránkách Blesk.cz můžete těšit ještě na módní policii z červeného koberce, kterou přinese naše módní guru Františka Čížková. Tak si ji rozhodně nenechte ujít. Mějte krásný zbytek večera.

 
20:15
4. 7. 2014

Nyní se bude promítat film Apocalypto. který Mel Gibson sám uvedl, jelikož ho režíroval. Všichni diváci se tedy už pohodlně usadili do svých křesel. V 23 hodin odstartuje promítání Šíleného Maxe v Letním kině, po kterém bude následovat velkolepá párty. V té době se vám z místa rovnou přihlásíme. Exkluzivní informace o tom, co se na večírku dělo, vám přinese již zítra na Blesk.cz.

 
20:10
4. 7. 2014

Mel Gibson byl z ceny, kterou mu předával Jiří Bartoška, nadšený a zároveň dojatý. „Díky, to je taková věc, jakou jsem vždycky chtěl, taková fantazie, kterou jsem vždy měl, nahá žena držící míč,“ uvedl Gibson. „Mám jet lag, ještě včera jsem byl 15000 km daleko... Jsem poctěn a ohromen Karlovými Vary a tím vřelým přijetím. Jsem poctěn, že jsem mezi takovými lidmi, je zde plno umělců herců, diplomatů,“ dodal hollywoodský herec.

 
20:09
4. 7. 2014

Před malou chvílí Mel Gibson převzal cenu Křišťálový glóbus za přínos kinematografii.

 
19:58
4. 7. 2014

Zajímavý doplněk pro svůj černý oblek zvolil režisér Jan Hřebejk. Kvádro totiž oživil zelenými polobotkami. I když na to nevypadá, ví, že zelená letos frčí. Do černa se sladili také herec Petr Dvořák s přítelkyní a manželé Tereza Brodská s Herbertem Slavíkem.

 
4. 7. 2014

V lososové barvě září usměvavá herečka Jitka Čvančarová, kterou samozřejmě doprovází manžel Petr Čadek. Jitka oslňuje nejen svým vzhledem, ale také nadupaným dekoltem. Za princeznu je dnes večer návrhářka Beata Rajská, která se objevila v světle růžové róbě.

4. 7. 2014

Osmapadesátiletý fešák s blankytně modrýma očima, režisér, herec a producent s kontroverzní pověstí Mel Gibson se stal hvězdou letošního, již devětačtyřicátého ročníku Karlovarského filmového festivalu. Jeho smoking byl perfektní, nad límečkem košile by však klasik pokrčil rameny a tradiční lakýrky také chyběly. Nicméně perfektní polobotky je dobře suplovaly. Etiketa dress code není už tak svázaná… Mne by spíš zajímalo, zda Mel (což lze předpokládat) bude v tomto black tie uvádět v jedenáct večer v letním kině před plénem neformálně oděných baťůžkářů (vstup je volný!)film Šílený Max, který jej katapultoval mezi Hollywoodskou elitu. Nejspíš ano a bude jedinečné spojení.

VIDEO
Video se připravuje ...
 
19:48
4. 7. 2014

Festival má za sebou také svou první veřejnou líbačku. A nemohl se jí zhostit nikdo jiný než skandální páreček Leoš Mareš s Petrou Faltýnovou. Zatímco modelka na Marešovi visí pohledem a chystá se ho vášnivě políbit, moderátor pouze našpulil rty, ale pohledem je naprosto mimo. Místo aby se své partnerce díval do očí, pozoruje, kde co kolem létá.

 
19:42
4. 7. 2014

Gibson se opálil v Mexiku, kde právě natáčí film. Právě odsud hollywoodský hrdina přiletěl do Čech. Při bližším zkoumání jeho rukou je zřejmé, že natáčení není žádná procházka růžovým sadem. Na hřbetu rukou má totiž samé odřeniny.

 
19:40
4. 7. 2014

Do hlavního sálu v hotelu Thermal vešel i opálený Mel Gibson, který stále neztrácí úsměv. Svými pronikavě modrými očmi pozoruje, co se kde děje. Stále je obklopen svou ochrankou.

 
19:35
4. 7. 2014

Na zahajovací večírek už je natěšen i ředitel České Televize Petr Dvořák s manželkou, Jan Fischer se synem nebo Michal Dvořák s manželkou Lucií alias DJ Luccou.

 
19:33
4. 7. 2014

V předsálí už  je také generální ředitelka vydavatelství CNCenter Libuše Šmuclerová s partnerem Dominikem Haškem. Šmuclerová má na sobě černé korzetové šaty poseté třpytkami a krk ji zdobí mohutný zlatý náhrdelník.

 
19:30
4. 7. 2014

Hosté letošního festivalu už se shromažďují uvnitř hotelu Thermal, kde se za malou chvíli zahájí 49. ročník. Ten si kromě jiných nenechala ujít ani modelka a věčná samotářka Jana Doleželová, která se oblékla do metalových tmavých šatů s korzetem.

 
19:27
4. 7. 2014

S červeným kobercem se sladila manželka Jiřího Bartošky Andrea. Rudá barva jí sluší a ona si je toho vědoma. Jako vždy jsou s prezidentem festivalu za elegány. Na Bartoškovi není ani kupodivu znát silná únava, která ho prý v těchto chvílích zužuje.

4. 7. 2014

Na rudém koberci už začala módní exhibice tuzemských hvězd stříbrného plátna. Jedna z nich, Anna Geislerová to opět, jak bývá u ní zvykem, dala na výbornou. Její minimalistická róba dokazuje, že není zapotřebí žádné opulence a stačí efekt nosného detailu jakým je originální práce s látkou, řešení průkrčníku. Stříbrný lak hadiny na psaníčku zn. Lusha skvěle koresponduje se setem šperků slavného klenotnictví Roberto Coin. I k metě omamnosti jde dojít cestou jednoduchosti, chce se na adresu tohoto outfitu poznamenat.

 
19:25
4. 7. 2014

Úsměv od ucha k uchu, dlouhé kroky, a pozdravy fanouškům. Přesně tak vypadá příchod Dagmar Havlové. Tu stylisti oblékly do metalové róby s kruhovým zakončením a fialovou podšívkou. Dagmar má ruce zahalené v širokých rukávech, které ji za chůze vlají. Tmavá róba je obohacena o malou fialovou kabelku.

 
4. 7. 2014

Kde by byly Vary bez slovenské modelky Andrei Verešové (33), kterou tradičně doprovází manžel a podnikatel Daniel Volopich? Těžko říct. Nicméně slovenská diva rozzářila červený koberec v bílých večerních šatech od Natali Ruden za 100 tisíc korun a tasila svoje největší zbraně: dráždivě vzorovaný dekolt.

 
19:15
4. 7. 2014

Leoš Mareš a jeho Petra, které dělal nejlépe placený moderátor taxikáře z Varů do Prahy a zpět. Oba jsou sladění do černé. Faltýnová zvolila kupodivu dlouhé večerní šaty s obřími volánky na rameni. Oproti jiným večírkům, kam chodí v minišatičkách a ukazuje tak své dlouhé nohy každému na potkání, dnes večer mohla díky nízkému rozparku vystrčit pouze lýtko. Leoš je klasik.

 
19:10
4. 7. 2014

A právě dorazilo černobílé duo Jiří a Olga Menzelová. Oscarový režisér (Ostře sledované vlaky) se oblékl do smetanového kostýmu a na červeném běhounu převedl několik zvláštních figur. Za to je manželka Olga přišla jako jediná žena v černém overalu. A působí velmi šmrncovně. Pod krajkou je zřetelné, že režisérova žena nechala spodní prádlo doma.

 
19:06
4. 7. 2014

V tmavě modrých šatech se na červeném koberci blýskla charismatická mladá herečka s neobvyklým křestním jménem Jenovéfa Boková. Modrou róbu oživila sytě žlutou kabelkou.

 
19:02
4. 7. 2014

Pro krásnou Terezu Voříškovou byla volba šatů trochu oříšek. Modrá letní róba sice pěkně odhalila ladná záda mladé herečky, ale i tetování, které měla skrýt centimetrová vrstva pudru. Marně.

 
18:59
4. 7. 2014

Moderátor Marek Eben přichází v doprovodu filmové publicistky Evy Zaoralové. Za nimi kráčí nerozlučná dvojice Marek Taclík s Terezou Voříškovou. Taclík svou hereckou kolegyni drží velmi osobně za pas. Skutečně je mezi nimi jen herecké pouto?

 
18:55
4. 7. 2014

Gibson rozhodně nezůstává pozadu za Johnem Travoltou. Neodmítl ani jedno podání ruky, ani jeden podpis do památníků. Modrooký herec se u svých příznivců zastavuje a ví, jak si je získat.

 
18:50
4. 7. 2014

A jak je vidět, předfestivalová porada Mela Gibson s Johnem Travolty se vyplatila. Jakmile Mel vyskočil z limuzíny, začal se po vzoru svého hollywoodského kolegy zdravit s fanoušky a rozdávat podpisy. K tomu přidal i proslule grimasy.

 
18:49
4. 7. 2014

A hlavní hvězda večera je tu. Mel Gibson se na zahajovací večírek řádně oholil, šedivé vlasy sčesal dozadu a na sebe hodil vkusný smoking. Na červený koberec ho doprovází skupina bodyguardů, kteří loni hlídali Johna Travoltu.

4. 7. 2014

Tento krok je hodný Hollywoodu, tak má vypadat korzo na rudém koberci, napadá mě při pohledu na herečku Jitku Schneiderovou. I ona vsadila na striktní uměřenost. Žádná dramatická krajka, honosná výšivka, ale jednoduchá, koženým páskem stažená kouřově šedá říza s  vyztuženými košíčky a dráždivým, nohy vysoko odhalujícím rozparkem. I zde doprovodný komplet šperků patří do první ligy a kobaltové modré psaníčko (nejspíš opět zn. Lusha) je decentně osvěžujícím akcentem.

 
18:47
4. 7. 2014

Jitku Schneiderovou doprovodila herecká legenda Iva Janžurová. Ta do Varů přijela sama. S Jitkou se osobně seznámili až v limuzíně, která je odvezla na červený koberec. Sice o sobě předtím věděli, ale osobní setkání proběhlo až ve Varech. Iva Blesk.cz prozradila, že Jitka bude její ochránkyní po dobu festivalu.

 
18:45
4. 7. 2014

Červený koberec rozzářila česká Angelina Jolie. V šedivých šatech nakráčela překrásná Jitka Schneiderová. Svým do nebe sahajícím rozparkem ohromila všechny přítomné. K večerním šatům zvolila černé páskové lodičky a džínové psaníčko.

 
18:40
4. 7. 2014

Na největším festivalu ve Varech nesmí chybět ani klan Ondříčků. Režisér David Ondříček doprovází svého otce kameramana Miroslava Ondříčka. Ten ve svých devětasedmdesáti letech přišel o holi, z druhé strany ho podpíral syn. Pánové mají za sebou velmi těžké období. Nedávno jim zemřela manželka a maminka v jedné osobě.

 
18:35
4. 7. 2014

Herec Jiří Macháček vstoupil na červený koberec s širokým úsměvem a dvěma ženami. Z levé strany je do něj zavěšená krásná Aňa Geislerová, z pravé strany Macháčkova manželka Kristina. Geislerová má na sobě bílé saténové šaty bez rukávů a do stříbrna sladěné lodičky a psaníčko.

 
4. 7. 2014

Michael Pitt (33) od poslední náštěvy festivalu v roce 2005 dost prokoukl. Tehdy vypadal jako batůžkář.

 
4. 7. 2014

Po červeném koberci právě prošel americký herec Michael Pitt (žádný příbuzenský vztah s Bradem Pittem, pozn. redakce), představitel mladého zabijáka v úspěšné seriálu Mafie v Atlantic City.

 
18:35
4. 7. 2014

Za nimi po koberci kráčí i další hosté. Ať už v párech nebo po skupinkách.

 
18:32
4. 7. 2014

Jeníčková má na sobě krátké černé šaty, černé silonky a černé lodičky. Kabelku má černou s bílým peřím.

 
18:30
4. 7. 2014

První krok na červený koberec, který vede do hotelu Thermal, kde za dvě hodiny začne zahajovací večírek, udělala Evička Utěšitelka alias Eva Jeníčková. Doprovod jí dělá její partner.

 
17:45
4. 7. 2014

Zatímco všichni ostatní ladí poslední detaily svého večerního outfitu, než se ukáží na červeném koberci, herec Jiří Dvořák sleduje dění na karlovarské kolonádě z balkónu hotelu Pupp.

 
17:25
4. 7. 2014

Zatím nejroztomilejší doprovod si přivezla herečka Tereza Brodská. Místo manžela Herberta Slavíka ji doprovází malý psík. Brodská má na sobě modrou sukni, džínovou bundu a do červena sladěné balerínky s kabelkou a šátkem. Hodnota její kabelky je 16 tisíc korun.

 
17:15
4. 7. 2014

Do Varů dorazila i královna odhalených kalhotek Andrea Verešová. Modelku doprovází pochopitelně její manžel, který má dost napilno. Nestačí totiž vynášet ohromné množství zavazadel, kteří si s sebou manželé na festival přivezli. Andrea se na dnešním zahajovacím večírku ukáže v bílých šatech od Natali Ruden za 100 000 Kč.

 
17:05
4. 7. 2014

Havlová má na sobě bílou halenku a tmavě modré džíny. Svou tvář skrývá pod tmavými slunečními brýlemi značky Rayban za 4 000 Kč. K zahození nejsou ani její luxusní šperky Frey Wille. Na krku si nese náhrdelník v hodnotě 25 tisíc korun, jednu ruku ji zdobí masivnější náramek v hodnotě 15 tisíc korun a na druhé ruce má šperk za 7 tisíc korun.

 
17:00
4. 7. 2014

Jako první se s prezidentem filmového festivalu Karlovy Vary Jiřím Bartoškou vítá bývalá první dáma a heečka Dagmar Havlová.

 
16:35
4. 7. 2014

Janžurová (73) chce být i ve svém věku stále šik, proto si s sebou přivezla dva nacpané kufry náhradních šatů. Uvidíme, v čem se nakonec blýskne na červeném koberci.

 
16:30
4. 7. 2014

V závěsu za ní příjíždí svým vozem nestárnoucí herečka Iva Janžurová (73). Ta na rozdíl od své jmenovkyně žádné asistenty nepotřebuje. A to ani při řízení. Šarmantní Janžurová se totiž přivezla sama. Na sobě měla pohodlné cestovatelské kalhoty, dlouhou bílou halenu, bílé ponožky a uzavřené zdravotní pantofle.

 
16:20
4. 7. 2014

Mezi prvními se na karlovarské kolonádě objevila herečka a moderátorka Iva Kubelková. Ta si s sebou přivezla tým asistentů, kteří se starají o její vzhled. Zatímco ona chytá bronz, vizážistka kolem ní běhá se štětcem a pudruje jí tvář.

 
4. 7. 2014

Podívejte se na přílet hvězdy festivalu Mela Gibsona. Z letadla sice vystoupil až po patnácti minutách, za to v dobré náladě. Fanouškům zamával a dokonce se i usmíval.

VIDEO
Video se připravuje ...
 
4. 7. 2014

Když se fanoušci svého hereckého idolu konečně dočkali, Mel Gibson vyskočil z letadla maskovaný ve slunečních brýlích a kšiltovce, krátce jim zamával a hned zmizel do letištní haly. Tam na něj čekal vůz, který ho odvezl do Grandhotelu Pupp. Ani tam se ale Gibson svým fanouškům nevěnoval. Nechal se odvézt rovnou do garáží hotelu. Od té doby je zalezlý ve svém prezidentském apartmá a zřejmě nabírá síly na večer.

 
4. 7. 2014

V pátek deset minut po poledni přistálo na místní karlovarském letišti letadlo s hollywoodskou hvězdou Melem Gibsonem. Ten se sice u svého kolegy Johna Travolty, který byl ve Varech loni, informoval o tom, jací jsou Češi a co od nich může očekávat, i přesto předvedl hvězdné manévry. Z letadla totiž vystoupil až po dvaceti minutách.

 
4. 7. 2014

Známí pařmeni si nejprve ještě s Ondřejem Soukupem zahráli přes den na parném slunci golf. Hrdla si pak utekli schladit do jednoho z místních barů, kde popíjeli až do ranních hodin. Tedy až na námořníka Mareše. Ten se totiž musel vrátit zpět do Prahy, aby dnes mohl přivézt zpět svou partnerku Petru Faltýnovou.

 
4. 7. 2014

První nedočkavci přijeli do Varů už včera. Moderátor Leoš Mareš se na festival těšil tak moc, že sešlápl naplno plyn jednoho ze svých luxusních vozů a z Prahy do Varů dorazil za 47 minut. Tam se setkal se svým parťákem Patrikem Hezuckým a kolegyní Gábinou Partyšovou.

 
4. 7. 2014

Pokud vám letos nevyšla cesta na 49. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, nezoufejte. Blesk.cz má na místě několik reportérů, kteří budou po celou dobu filmového maratonu veškeré dění sledovat. S námi nepříjdete o nic, ani o zahajovací večírek, který začne dnes večer ve 20 hodin v hotelu Thermal.

Video
Video se připravuje ...

Mel Gibson na červeném koberci. Petr Soukup, Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Janžurová, Šmuclerová, Čvančarová: Proč milujeme Mela Gibsona! Markéta Reinischová, Jiří Jedlička, David Vaníček