Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. si posvítila na dámy: Rozparky s rozpaky!

/
  • Ina T. zhodnotila rozparky českých krásek.
    25. března 2024 ● 05:00

    Účelně vytvořený otvor v oděvu umožňuje větší rozsah pohybu i snadnější svlékání, ač jak vidno z hodnocení, rozparky jsou především sexy elementem šatů a sukní dodávajíce při správném střihu outfitu rafinovanost, jež v mnohém předčí i poněkud prvoplánové, hluboký dekolt prezentující výstřihy. Které tuzemské celebrity umí s grácií nosit vysoké rozparky a kdo u módní policie tentokrát skončil s pokutou?

  • 1.

    Sharlota (27) Vkus opomíjející pojetí 4

    Playboy party v dress code dovoluje jisté uvolnění, nejedná se o žádné gala, ač se domnívám, že i v základu svůdný outfit se dá stylovat s dávkou vysoké sofistikovanosti, jež zamezí často frekventované notě vulgarity. To se nepovedlo u modelu v trendech nikterak aktuálních, postavě nelichotících šatů raperky, jež zboku odhalují část obnažených ňader i celé, nahodilým tetováním bohatě signované stehno.

     

  • 2.

    Elizaveta Maximová (31) Nota smyslnosti 1

    Fuchsiová róba od designéra Borise Krále, jenž se nedávno stal návrhářem roku, bodovala na červeném koberci při udílení cen Český Lev, čerpajíc inspiraci z filmu s Marylin Monroe. Útlý pas vytvarovaný korzetem kontrastuje s měkkými vycpávkami podpořenými boky tvoře smyslnou, vysoce ženskou siluetu. Vizáž zlaté éry Hollywoodu dotahuje i zdařilé líčení a obličej rámující měkké vlny, jež nositelce dodávají na jemnosti.

     

  • 3.

    Ewa Farna (30) Nevychytané detaily 2-

    Zpěvačka schytávajíc za své outfity často kritiku začíná sázet na minimalističtější modely, v nichž lépe vyzní její záviděníhodná ženská figura. Ve výrazném odstínu fialové nesoucí se šaty od návrháře Michala Kovačíka těží ze strohé siluety s vycpávkami podpořenými rameny a střihem, jež podtrhuje na štíhlý pas. Obdélníková výseč na boku však neměla sahat až k rozkroku, absentuje stylová decentnost. A k pochvale není ani účes, jenž působí odbytě.

  • 4.

    Daniela Brzobohatá Písařovicová (45) Kritika míří na kabelku 2

    Černou sametovou řízu s řaseným aranžmá na přednici, již doplňuje stojáček, oblékla moderátorka a manželka herce Ondřeje Brzobohatého.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy