Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. si posvítila na šatníky celebrit: Módní prohřešky a trefy v šatníku žen 60+

/
  • Jitka Asterová
    3. února 2024 ● 05:00

    Dámy věkové kategorie 60+ se na poli odívání pohybují v delikátní rovině, kdy od nich část populace očekává styl úměrný role a věku babiček, a to navzdory jejich vrozenému životnímu elánu či případnému módnímu citu pro věc. Ve společnosti, kde bují ageismus, je stárnutí náročnou disciplínou, se kterou si však níže hodnocené dámy umí více či méně úspěšně poradit, držíc se stále na scéně. Neboť důchodový věk není u žen důvodem být neviditelné, naopak je časem zhodnocení nejen módních zkušeností, jež v nejlepším případě vyústí ve vysokou mírou vkusu korunovaný osobní styl.

     

  • 1.

    Zuzana Kronerová (71) Kultivovaná elegance 1-

    Pochází ze slavného slovenského hereckého rodu, u nás excelujíc např. ve filmu Bába z ledu. Aktuálně natáčí nový seriál Vytoč mého agenta, na jehož premiéře se objevila. Černý, velmi úsporný základ roláku a úzkých kalhot vhodně osvěžuje militantně kontrastní, florální výšivkou bohatě zdobené sako se stojáčkem ve žlutém odstínu. Vysoké šněrovací boty na nohavice dobře navazují, kabelka však měla mít kratší popruh, neb takto působí disproporčně.

     

  • 2.

    Marie Rottrová (82) Lady styl s jemnou výhradou 1-

    Dress code Black tie splnila zpěvačka, jež na rozdíl od mnoha mladších kolegyň umí s lady, nadčasovým stylem nakládat. Základ dlouhých hedvábných šatů doplňuje lesklá horní slupka s véčkovým výstřihem, asymetrickým střihem a průstřihy rukávů, jež umně kryjí paže. Kontrast materiálů je příjemným zpestřením, plné lodičky by však zasloužily vyměnit za otevřený páskový model jež by celek odlehčil.

     

  • 3.

    Zlata Adamovská (64) Nezáživná etuda 3-

    Ikonou vkusu není, neb poslední roky volí spíše neforemné křivky těla, kryjící nezáživné modely, jež nezaujmou ani svou barevností. Příkladem budiž beztvaré šaty kombinující lesklý materiál na přednici spolu s úpletem dolní části a sedla s rolákem. Průměrný standard mladému zjevu nenahrává a celek nezachrání ani béžová, přes střed těla pověšená kabelka, ani jezdecké kozačky, které v jiném stylingu na odpis nebudou.

     

  • 4.

    Jitka Asterová (64) Dohromady to nehraje 3

    S módou si s oblibou pohrává, leč výsledky jsou často na hraně.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy