Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ina T. hodnotí outfity českých celebrit: Ošidné hrátky s transparentem!

/
  • Ina T. ohodnotila outfity českých celebrit.
    4. prosince 2023 ● 05:00

    Estetika průhledných materiálů vládne trendům od jara, nehodlajíc se vzdát svého postavení ani na podzim. Romantická krajka, tyl či hravá síťovina, jejichž atributem je transparentnost, v outfitech dráždí a nárokuje si pozornost okolí. Nicméně na stylingu a kvalitním provedení zde stojí a padá celý výsledek. U průsvitnosti totiž víc, než kdy jindy platí, že méně je více, neb hrátky s těmito materiály můžou být značně ošidné, snadno sklouzávající k laciné prezentaci.

     

  • 1.

    Jana Bernášková (42) Provinční nuda 4

    Premiéru kritiky ztrhaného snímku Jak přežít svého muže absolvovala herečka hlavní role a autorka knihy, podle níž se film natáčel, v na průsvitu stavícím modelu. Efekt body odhalujícího v sukni holé nohy je značně omšelý, zastaralý a k pochvale není ani materiál a provedení šatů, jež zpracováním upomíná provinční půjčovny šatů. A byť herečka vládne skvělou postavou v notně pasé modelu, jež se vyznačuje nízkou kvalitou, se jí uplatnit nepodařilo.

  • 2.

    Eva Feuereislová (33) Módní inferno 5

    Exhibicí plastickými operacemi modifikovaného těla se proslavila nejedna céčková celebrita, mezi něž patří i finalistka reality show, jež po nahotě sahá především ve snaze zaujmout bulvární fotografy. Na své tělo vsadila i při otevření nového baru, do kterého dorazila oděná v síťovaném overalu pokrytém blyštivými kameny a jen to nejnutnější kryjícím prádlem. Otázka, jež se dere na jazyk při pohledu na výsledek zní, jde to ještě hůř?

  • 3.

    Tereza Kostková (47) Top na odpis 4

    Netradiční komplet saka a kalhot v petrolejovém odstínu oblékla herečka a moderátorka na premiéru divadelní hry Což takhle dát si chobotnici v divadle Kalich. Architektonicky řešená oblast ramen přecházející v rukávy dodává saku na originalitě, kterou však kompletně zabíjí volba topu z krajkového monofilu se slupkou spodního prádla. Lacině vyznívající vrstva se stylem obleku nesouzní a celek odsuzuje k módní pokutě.

  • 4.

    Anna Kameníková (29) Stylové spojení 1-

    S extravagancí s přirozeností sobě vlastní pravidelně pohrávající si herečka svými modely ostentativně vystupuje mimo střední proud, jež jí je cizí, jakkoliv je její styl pro většinovou společnost neuchopitelný.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy