Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Módní policie z ulice: Ina T. hodnotí návštěvníky festivalu ve Varech!

/
  • Ina T. hodnotí módu návštěvníků na festivalu.
    7. července 2023 ● 05:00

    Déšť sice zahnal módní kritičku Inu T. z kolonády do útrob hotelu Thermal, i tady se ale našlo zájemců toužících po zhodnocení svého stylu víc než dost! Jak návštěvníci MFF obstáli v jejím hodnocení a kdo byl na módní pokutu?

  • 1.

    Valéria (67) Celek kazí batoh 2-

    První odvážná, jež se z velkého davu přihlížejících nechala od módní kritičky zhodnotit, byla paní Valéria, jež pracuje jako ošetřovatelka v Rakousku.

     

    „Základ outfitu v neutrální barevnosti, v podání kvalitního bavlněného trika a béžových plátěných kalhot, vyznívá zcela minimalisticky a paní Valéria ho barevně správně rozbila modrou denimovou bundou. Stylově čistou variaci kazí jen outdoorový šusťákový batoh, jenž nekoresponduje s typem události. Nahradila bych ho jednoduchou kabelkou, která by outfit pozvedla...“

  • 2.

    Natálie (16) Pozor na detaily! 2-

    Obchodní akademii studující Natálie při výběru oblečení dala na svou babičku, která jí doporučila, aby si oblékla modré šaty.

     

    „Líbí se mi výrazná barva šatů kombinující řasení a krajkový dekor, jenž se opakuje v dekoltu i na břiše, kde zvýrazňuje štíhlý pas. Mimo styl šatů jsou ale sportovní tenisky a ledvinka. Obojí by mělo být nahrazeno elegantnější variantou. K šatům se bude víc hodit například subtilní kabelka do ruky a hladké baleríny. Též bych se zaměřila na vykukující ramínka prádla, která by neměla být vidět. Jinak ale model odpovídá věku Natálky a moc jí sluší střih i odstín látky!“

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy