Prvoplánové outfity hvězd, které nedávají ani minimální prostor fantazii, nudí a zdají se být jen nástrojem pro přitáhnutí pozornosti. Tady platí, více než jindy, že méně je více, pozornost by se tedy měla soustředit buď na dekolt, nebo na nohy. Snaha odhalovat obojí totiž bývá jasným zářezem do pažby lascivního nevkusu. S transparentností, průstřihy i délkami se to prostě musí umět, dámy!

Vanda JandaDeficit vytříbenosti

4

Pánský blejzr místo šatů patří k dlouhodobým módním trendům, které se vrací v různých obměnách. Může být efektním způsobem, jak ukázat dlouhé nohy. Ale hranice mezi důmyslným stylem a nevkusem je příliš tenká, což dokazuje influencerka a přítelkyně režiséra Slávka Horáka. Do rozkroku sahající rozparek, pojištěný páskem s ledvinkou, a k tomu hluboký dekolt odhalující prádlo postrádá noblesu a zůstává pouze vulgárním pokusem.

Vanda Janda (22)
Autor: Profimedia.cz

Anife Vyskočilová: Všechno špatně

5

V módě dlouhodobě dramaticky chybující moderátorka zvolila na Ceny Thálie zcela nevhodné křiklavě růžové šaty s transparentním vrškem. Nemožná dvojitá sukně s páskem zdobeným přezkou, završená průhledným živůtkem pošitým pajetkami a korálky, představuje zhmotněné módní peklo. Viditelné silikonové přelepky prsou jsou už jen vrcholem celého lascivního faux pas.

Anife Vyskočilová (46)
Autor: Profimedia.cz

Taťána Makarenko: Problematický overal

4

Tmavě modrý overal s průhlednými pásy přes prsa od Adama Grmolce vyniká hlavně nepadnoucím střihem kalhot. Začínající návrhář by měl ještě zapracovat na řemeslu, jež k návrhářství patří. Absurdní vlečka je zcela nadbytečná a bývá typickým příznakem absence vlastní invence. Stříbrná lepicí páska patří do dílny, rozhodně není vhodným stylistickým řešením krytí bradavek.

Taťána Makarenko (30)
Autor: Profimedia.cz

Andrea Verešová: Mini s vykřičníkem

3

Modelka, jež brzy oslaví vstup mezi čtyřicátnice, na svůj věk nevypadá. Ačkoliv patří mezi zavedené celebrity, stále se snaží svými odhalenými modely ukázat, že je tou sexy mladou misskou. Postavu má jako dvacátnice, takže si to může dovolit. Jen bych ráda podotkla, že tohle dokazování nemá zapotřebí. Prvoplánové mini šaty Philipp Plein, poseté krystaly, s po břicho sahajícím výstřihem bych přenechala jiným a radši bych se zaměřila na elegantní a sofistikované outfity, kterými bude inspirovat.

Andrea Verešová (39)
Autor: Profimedia.cz

Nikola Uhlířová: Takto už nikdy, prosím!

5

Kabát z Atelier Flannel odpovídá aktuálním trendům latexu a lakované kůže. Jako dominantní prvek outfitu může vypadat velmi dobře. Ovšem modelka se pod něj rozhodla vzít pouze vysoce vykrojené krajkové body, a to vystavovat na odiv, včetně detailu svého klínu. Jak levně a vulgárně to působí, to posuďte sami. Můžeme jen doufat, že si misska začne vážit sama sebe jako ženy. A v rámci znovunabyté sebeúcty se již nebude na veřejnosti prezentovat polonahá.

Nikola Uhlířová (22)
Autor: Profimedia.cz

Simona Krainová: Dráždivý boj s věkem

3

O sexy vzhled neustále usilující modelka vyniká skvělou, drilem vyrýsovanou postavou. Co se týče jejích erotikou zavánějících modelů, poslední roky zbytečně tlačí na pilu. Smokingové sako, ač kvalitní, je příliš krátké, proto působí, jako by si zapomněla obléct kalhoty. Hluboký dekolt i odhalená stehna provokují, ale také vypovídají o míře soudnosti.

Simona Krainová (47)
Autor: Profimedia.cz

Denisa Dvořáková: Kontrast romantiky a erotiky

2

Tylová róba Jiřího Kalfaře, kterou modelka vynesla ve Varech, ohromuje detailní ruční výšivkou květinových vzorů, kaskádovitými rukávy a českými křišťály, jimiž je zdobena. Transparentnost je tu vyřešena tělovým body, což je trend za zenitem. Raději bych zvolila dlouhé tělové šaty, které by nerušily styl a zpracování této krásné toalety.

Denisa Dvořáková (29)
Autor: Profimedia.cz

Nela Slováková: Ataka zoufalství

4

Účastnice reality show a nechvalně proslulá "podnikatelka" je známá svým výběrem za každou cenu odhalujících modelů. Průsvitné tylové šaty, podkasané do pásku s výraznou sponou, se jí postaraly o tolik kýženou pozornost fotografů. Ovšem zaplacenou degradující nálepkou nevkusné hvězdičky toužící po prostoru v médiích.

Nela Slováková (30)
Autor: Profimedia.cz

Agáta Hanychová: Zcela mimo

5

Provokativnost transparentního outfitu vyzkoušela i skandály dříve proslulá Agáta. Model, a hlavně nepadnoucí bílé prádlo pod ním zvolené, dokazuje, že jeho nositelka si s módou ani stylem nikdy nevěděla rady. Průhledná blyštivá kreace je stylistickým úletem popírajícím jakoukoliv kultivovanost či vkus.

Agáta Hanychová (35)
Autor: Profimedia.cz

Sharlota: Provinční pokus o erotiku

5

Kontroverzní potetovaná zpěvačka se prezentuje outfity, které se snaží konvenovat žánru rapu. Ale většina jejích modelů je překombinovaná a zmatená. Černé lesklé body se zcela průhlednou sukní je nevkusným omylem samo o sobě. Řemínkový postroj přes prsa, zvaný harness, patří do fetish kultury, celý outfit tak stylem posílá do BDSM klubu. Gotické doplňky jako další stylistický nedostatek už ani nemá smysl zmiňovat.

Sharlota (23)
Autor: Profimedia.cz

Fotogalerie
28 fotografií