ONLINE CHAT
Ivetko, moc Vám držím palce a přeji ať všechno dopadne jak si přejete. Moc se těším na Váš vánoční koncert a při této příležitosti se chci zeptat jak dlouho přibližně potrvá, jelikož se po něm budeme vracet do Brna. Děkuji(Eva Nechvílová)
Foto
Moc se na vás na koncertě těším. Určitě se přihlašte na autogramiádě. Už bohužel musíme pokračovat v natáčení a musíme tento chat ukončit a znovu poděkovat všem, kteří napsali krásné vzkazy a otázky. Bohužel jich bylo tolik, že jsem nestihla odpovědět na všechny. Mějte se všichni moc krásně, přeju vám všem, i těm, kteří napsali nehezké vzkazy a otázky, klidné Vánoce. Děkuju, Vaše Iveta
Nemela by jsi delat, ze neexistujes, misto toho aby jsi burcovala celej narod k tomu, aby z tebe mel srandu? Nic ve zlym.(Jarda)
Foto
Nemám pocit, že má celý národ ze mě legraci, milý Jardo.
Dobrý den Iveto, jakým způsobem o sebe nyní pečujete ? Přeji mnoho úspěchů, hleďte dopředu a sama na sebe, máte na to :)(JOSEF)
Foto
Pečuju o sebe stejně jako každá jiná žena, která chce vypadat dobře. Často se mi to nedaří, protože práce je tolik, že nestíhám někdy ani spát, ale snažím se.
Nemam zadny dotaz, jen vam chci poprat, at vse ustojite. Jste krasna zenska. Udelejte to nejen kvuli synovi, ale hlavne kvuli sobe. Lide jsou neprejici a tudiz kruti. Takze se vykaslete ne nejaky blby kecy a makejte na sobe. Vydrzte!!!!(Marcela UH)
Foto
Děkuju moc za krásný vzkaz, jinak Artur je na mě také velmi pyšný, nejenom jako na zpěvačku, ale jako na mámu. Jsem přesvědčená, že jsem z něj vypiplala úžasného člověka, který je dneska už velmi samostatný.
Jste spokojená s tím,co jste dokázala,s tím,co za vámi zůstalo?(Jindra)
Foto
Za těch třicet let mé kariéry si myslím, že jsem toho stihla opravdu hodně, co se týče mé práce a jsem na ni právem hrdá. Konečně. Chtěla bych poděkovat všem za otázky, protože nestíháme, je jich strašně moc. Většina z nich je negativní, ale já se vůbec nedivím, protože to, co se neustále píše, tak reakce jsou možná logické, ale tito lidé, kteří píší a kteří si čtou tyto články, s námi nežijí, tudíž nevědí a neznají realitu. Nejpodstatnější je to, jak žiju já, můj syn a můj partner a jestli je můj štáb, který se mnou tráví většinu času, spokojený. Což je, dokonce se na mě a na natáčení vždy těší, což já taky, a to všechno je to nejpodstatnější.
Draha IVeto, jsem vas verny fanousek , kdyz mi bylo 10 let, zaujala jste jak zpivate o svem ja a dnes je mi 23 let...jsem stastny, ze mohu neco napsat, jste moje oblibena zpevacka, kdyz ste zacala zpivat, jinak posloucham vase pisnicky a ja se pak uklidnim...Dotaz je jak se vidite v novem roce a co mate v planu delat, na co se mam tesit? DVD, knizka, CD, videoklip? Jeste dotaz zazni pisnicka v Lucerne...Pred zradou chrani dal me tva laska... Preji vam hodne stesti a drzte se, at vam vyplni co si prala, tesim se na vas v Lucerne..(Pavel)
Foto
CDčko by mělo být příští rok společně s knihou a koncertním turné. Jestli bude DVD, to nezáleží jenom na mně, ale na mém vydavateli.
Iveto, na jaké písničky se můžu těšit v Lucerně, kdy a kde si mohu koupit lístky a kolik písniček uslyšíme nových. Děkuji Lenka(kokoška)
Foto
V Lucerně uslyšíte dvě nové písně, koncert bude rozdělen na dvě části, živý přenos bude 23. 12. a pokračování přídavků se bude vysílat na Štědrý večer.
Ahoj Ivet, poradíš nějaký dobrý vyprošťovák po tahu? Jak řešíš pálení žáhy?(Frenk)
Foto
Poraďte se v lékárně :)
Pry mas na vysočine chatu, jezdíš tam občas? Jinak at se ti dari v zivote a ukaz se tu, jsem z vysočiny(Pavel)
Foto
Na Vysočině chatu nemám, je to další kachna :) Nemám žádnou chatu.
Dobrý den, pani Bartošová, nejdřív Vám chci říct, že vypadáte nádherně!!V posledním díle jste přímo zářila. Moc se mi líbil Váš výběr kuchyně,tradiční styl miluju!.Můžete mi prosim napsat, kde jste to kuchyňské studio našla a jak se jmenuje. Hanka (Hana Rahnová)
Foto
S kuchyní mi pomohla TV Pětka. Budu ji mít doma už koncem listopadu. Společnost je velmi rychlá. Nejvíc se těším na troubu, protože to jsou tři trouby v jedné. Diváci to pak celé uvidí v jednom z dílů mého pořadu na Pětce. A máme novinku, od příští středy budu v přímém přenosu nejen v neděli, ale i ve středu.
Ivetko, již za dvě hodiny začíná prodej lístku a já přeji, aby se vyprodali co nejdříve. Jste úžasná, jak jste na sobě zapracovala. (Zbyněk)
Foto
Děkuji moc, držte palce, aby se lístky prodávaly dobře a hlavně až budu zítra a pozítří natáčet singl, aby se líbil. Písničky napsal Pavel Vaculík a Vláďa Kočandrle a do neděle je musíme mít hotové. Chtěla bych je mít jako dárek pro své fanoušky na koncertě. Vstupenky koupíte už dnes v síti TicketPro a v Praze přímo v Lucerně. Začínají se prodávat už dnes od pěti hodin odpoledne.
Ahoj Ivetko mooc vám fandím a chci se zeptat jestli budete někdy ještě zpívat a spolupracovat s kolegyněmi Ilonou Csákovou,Monikou Absolonovou,Leonou Machálkovou nebo s Bárou Basikovou a jaký máte sněma tedka vztah,protože si myslíme že ste nejlepší české zpěvačky jak ty Ivetko tak i Ilona,Monika,Leona i Bára a mooc bysme vás zase viděli někde společně zpívat dohromady vás pět jak hlasově tak i charismem jste výborné,a dokážete celou uječenou Bílou zahrabat,podle nás Bílá v šoubysnysu nemá co dělat jenom se předvádí nic víc a vy máte Ivetko jaký vztah s Bílou? protože vím že Ilona,Monika,Leona a Bára moc Lucii Bílou nemusijou.jINAK předem děkuji za odpověd Tvoji Fanoušci.(Daniel)
Foto
Se všemi kolegyněmi mám vztah úplně v pohodě a moc jim všem držím palce. Kdykoliv se potkáme, tak jsem ráda.
Paní Bartošová, říkala jste že se v pohodě domluvíte anglicky - je to tak a neuvažujete i o nazpívání třeba nějakých světových evergreenů? A je ještě nějakž jazyk, ve ketrém se domluvít, a nebo ve kterém byste si třeba ráda někdy zazpívala? Jinak jsem slyšela, že byste snad ráda pronikla i do šansonu, někde jsem kdysi četla že Vás asi před 20 lety pozvala jako hosta na svůj koncert paní Hegerová a velice Vás chválila za interpretaci nějakého šansonu (vzpomněla byste si, kterou písničku - nebo to snad byl přímo nějaký její šanson - jste zpívala? .-) ) Díky A.(Alice)
Foto
Jednu desku už jsem v angličtině nazpívala a jinak jsem patriot a na jevišti i na deskách nejraději zpívám česky.
Zdravím, mám dva dotazy. je pravda, že váš přítel je odsouzený? Proč....? Kuchyně ze včerejšího dílu byly nádherné, co je to za společnost? Dají se sehnat někde na Moravě? Děkuju. Hezký den. Magda(Magda)
Foto
Je to anglická společnost Joseph and Kingsley a na tu kuchyň se s Pepou moc těšíme. To, jestli je můj přítel odsouzený, k tomu se nechci vyjadřovat, protože je odsouzen neprávem a také se odvolal.
Dobrý den Iveto, myslím si, že tyhle otázky jsou vaše soukromí a neměla by jste se zapojovat do takových rozhovorů, nebo vás zase škarohlídi ukamenují. Moje otázka je z jinéhou soudku: jak se vám vrátila fyzička, jestli ráda cvičíte a kolik kg šlo dolů od začátku co jste začala natáčet dokument o vás. Držím pěsti aby to byl už konečně poslední návrat a přeji jen to dobré :-) Líba(lkulikova)
Foto
Tady nejde o kilogramy, ale o fyzickou kondici, která po úrazu je samozřejmě před každým koncertem a natáčením důležitá. Můj život bez pohybu mi nedává smysl, takže ten rok bez tréninků byl pro mě krutý. Zhubla jsem asi tři nebo čtyři kilogramy, ale to mluvím jen o tucích, nabrala jsem naopak jen svalovou hmotu, která je potřebná i pro zpěv.
Jste dobrá(michaela)
Foto
Děkuju moc!
Iveto,kdy se dockame tolik slibovane a dopredu medializovane knihy,na kterou jste obdrzela zalohu ?(Jajina Golova)
Foto
Teď je pro mě podstatnější natočit singl a vystoupit před Vánoci v Lucerně. Na knize se neustále pracuje, ale určité věci se nedají dělat najednou. Věřím, že bychom ji měli stihnout vydat na moje narozeniny příští rok. Tak nám držte palce.
Ivet, dekuju moc za vse a za silu co mi davas. Mam te rad . Lukas(Lukas)
Foto
Ahoj Lukáši, moc tě zdravím, moc na tebe myslím a velmi děkuji za podporu, kterou mi dáváš a za to, že mi tolik let fandíš. Jinak pro ostatní, s Lukášem si píšeme esemesky, je to můj fanda už dlouhá léta a nikdy mi nepřestal věřit. Ještě jednou děkuju. Moc děkuju!!!
Ivetko,jsem vaše fanynka,mám vaše LP desky Knoflíky lásky atd. nevidím do vašeho soukromého života,ale proč si tak neveríte?Vzdyt vas hlas je jedinečný,jen vaše chování je nepochopitelné !!!Myslíte si,že Rychtar je pro vás ten správný chlap? (Hanka z Česka)
Foto
Ano, věřím tomu, že Josef je pro mne ten nejlepší chlap na světě, jinak bych s ním nebyla. Co se týče sebedůvěry, někdy mi trošku chybí, to je pravda, ale jeviště a zkoušky s kapelou, studio, tréninky a to všechno mi v tom velmi pomáhají. Myslím si, že každý jsme nějaký a každému chybí kousek sebedůvěry. A pokud ne, tak je něco špatně.
Ahoj Ivetko,hmmmm.... jsi kočka!!!Držím ti palce.Co na to říka Pepa??Dík iv.(ivča.)
Foto
Pepa mi každý den říká, že je na mě velmi pyšný. Je pro mne velkou oporou, zvláště teď, kdy hodně pracuju, až moc a kdy jsou na nás oba dva vyvíjeny velké tlaky ze všech stran.
Ahoj Ivet, prdíš taky? Kdy jsi naposledy zvracela?(Frenk)
Foto
Ano, taky se mi to někdy stane. Jsem jenom člověk stejně jako vy.
Jsem Vaší velkou obdivovatelkou. Moc se mi líbí jak se líčíte a oblékáte jste pro mě velmi inspirativní. Zajímalo by mě jaký v současnosti používáte parfém,pleťový krém, make up, jakou máte zrovna teď rtěnku( značku) a Vaše kosmetické tipy. Děkuji a přeji Vám hodně štěstí . Karol(Karolina)
Foto
Jelikož nemůžu dělat reklamu žádným značkám, tak používám zrovna to, co se mi nachomýtne doma. Používám i vzorky různých krémů, které dostávám v obchodech. Na natáčení se o mě stará moje maskérka Jarka, která je velmi šikovná a staly se z nás i kamarádky.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak se máte a zda budete Vánoce slavit společně s Arturem.Jinak vám moc držím pěsti,aby vám vše vyšlo,tak jak si přejete.Už od malička vás mám ráda a vážím si vás.Proto jsem ráda,že jste zpět v plné síle.Mějte se krásně,Lucka(Lucka)
Foto
Ano, Vánoce budeme společně s Pepou trávit i s Arturem, moc se na ně těšíme.
Zdravím Ivetko, dotaz ani nemám , ale moc Vám fandím a věřím že tu Lucernu dáte.Mějte se krásně a držím palečky. Líba(Libuška)
Foto
Lucernu dám určitě a moc se na vás na všechny těším i v příštím roce, kdy chystáme turné.
Me by zajimalo, jak se to dela, nemuset nic delat a byt porad takhle ve vate...(Zvedava)
Foto
Ve vatě vůbec nejsem a tvrdě pracuji sedm dní v týdnu narozdíl od některých lidí.
Myslíš si, Iveto, že to zvládneš bez alkoholu a sebevražd a hlavně jak dlouho Ti Tvoje poněkolikáté HEJA HEJA vydrží.(Evelína)
Foto
Bez alkoholu to bez problémů zvládám a o sebevraždu jsem se nikdy nepokusila. To, že někdo něco píše v novinách, neznamená, že je to pravda.
Ivetko jsem rad,ze zase kvetes do krásy!chcu se zeptat,kdy od tebe uslysime písničku, kterou pro tebe napsal Matěj kubec?slyseli jsme jen ukázku a stále na ni čekáme a nemůžeme se dočkat... A kdy za nami uz konečně prijedeš na ostrov v karibiku???posilame pusu pres océan a ukaz jim všem, ze nikdy nebude konec IB v Čechách!(Robin)
Foto
Ahoj Robine, do Karibiku se nechystám, žádnou píseň s Matějem Kubcem jsem nenazpívala. Byl to jen částečný demosnímek kdysi. Jestli tento demosnímek použije, je to protizákonné.