Volajícím divákům skákala do řeči nebo zmateně odpovídala. Do svých odpovědí dokonce zapojila různé zvuky. A opět i slovenštinu. Co s ní Iveta stále má? Na pomoc sice Ivetě přispěchal i moderátor Jan Antonín Duchoslav. Jeho snaha ale byla marná.


Nejzmatenější hlášky:

Dotaz: Jak je možné, že jste za pouhý měsíc tak splaskla?

Iveta: „Kdo? To dělám já? Eee, jaké máte problémy?“

Moderátor: „Paní se tě ptá, jak je možné, že vypadáš skvěle.

Iveta: „No já vím. Protože jsem beran. Jdu si za svým. Tvrdě.“

Video
Video se připravuje ...

Iveta živě v televizi po své show TV Pětka


Dotaz: Synovi děláte ostudu a přestože vám táhne na padesát, chováte se jako princezna.

Iveta: „Já nejsem princezna. Nechci být princeznou. Na svého syna jsem se nevykašlala, právě naopak. Ona ta paní s náma nežije a neví. Do padesátky mám ještě čtyři a půl... ne, tři a půl roku.“

Dotaz: Lucerna je málem vyprodaná, co na to říkáte?

Iveta: „A kde budou moji blízcí? Já nemám místa, nemám místa!“

Dotaz: Jak vycházíte s Luckou Bílou?

Iveta: „Neudržuji s ní žádný vztah. Děkuju moc, s Luckou ne. Když ji potkám, tak z mé strany je všechno v pořádku. Ale jinak ne.“

Vedení televize: Uvažujeme nad pokutou

„Stanice ze včerejší (nedělní) indispozice paní Bartošové vyvodí důsledky. Uvažujeme nad smluvní pokutou, jejíž výše zatím nebyla stanovena a nebude prezentována,“ sdělila mluvčí stanice Kateřina Kotalová serveru Super.cz.

Iveto, vidíme tě dvojmo: I když máš rameno o 5 cm kratší

Projekt s diskuzním pořadem na TV Pětka však není jediným, který Iveta v současné době točí. Tím druhým je reality show o ní samotné.

A právě tohle natáčení přineslo domněnku, že se dala Iveta pořádně do kupy. S některými věcmi však zkrátka nejspíš nic nedokáže udělat.

Její stavy jsou různé, jistota je však jedna. A to poněkud úsměvná. Iveta má prý jedno rameno o 5 cm kratší! Zjistil to Ivetin kondiční trenér, když si Bartošová postěžovala, že po operaci zanedbala rehabilitaci a delší dobu ji trápí ukrutné bolesti zad.

„Jedno rameno Ivety je vizuálně o pět centimetrů kratší. Uděláme hybnost a pak doplníme svaly,“ prozradil trenér Marek Vomáčka, pod jehož pravidelným vedením se Bartošová opět dostává do kondice. Po vystoupení na konkurenční televizi to však vypadá, že kratší rameno je oproti dalším problémům jen drobnost.


Fotogalerie
4 fotografie