Ahoj Jardo! jak jsi strávil Vánoce a Silvestra? (Pepa) 
Pekne. Dekuji za dotazy. A zase priste nashledanou.
Proč jste se vrátil do ČR, kde Vás podle Vás tak diskriminovali? Jste masochista? (Otázka) 
A Vy narcista.
Myslíš si, že jsi duševně v pořádku?myslím tím jestli netrpíš nějakou skizofrenii (Vaše jméno) 
A ty jsi ok?
Ty jsi homoklada??!!!Tak se nestyt...!!! (Petr) 
Ty to same.
Kdyby jsme byli rasisti, jak píšete, tak by se nestal českou superstar před 3 léty Horváth. Jste hodně ubohý, doufám že odjedete někam hodně daleko - doporučovala bych Afganistán, Bangladéš, Indii. (miriam) 
To same i vam.
Jak to bylo s tou paní, co jste u ní údajně bydlel a nutil ji renovovat byt? Psalo se o tom v Respektu, myslím. (Majda) 
Lez a sprostota. Dotycna po me nejprve za najemne pozadovala 3500,- Kc a pak 5000,- Kc. Tak to bylo a dal to nehodlam komentovat.
ad SuperStar a rasova nenavist - proc pred casem vyhral Vlasta Horvath?? Taky kvuli rasove nenavisti?? Uz se prosim te seber, bez pracovat rukama, na coz mentalne snad mas a prestan si tu honit medialne ego nad poctivima lidma pohadkama o rasismu cele ceske spolecnosti. Rasiste tu jsou to je jasne jako vsude na svete ale ne vsichni. Jsi sympatak ale nektere tve vyroky jsou na facku. Franta CKD Jaderne Reaktory a.s. (Franta) 
Vy jdete totez makat a starejte se jen osebe.
Tady nejaka pani psala jestli se chcete zenit. Ja mel za to z nekolika medialnich zprav ze jste na kluky. Plne to respektuji i to pokud na tu otazku nebudete chtit odpovedet , jen me to trosku zaujalo. Jste tedy na kluky nebo na holky? (Mirek) 
Vy budete zrejme dost zamindrakovany zoufalec osamoceny.
Jak může někdo kdo má maturitu napsat "svím životem"? Ono se totiž svým píše s tvrdým y. (verka) 
ja zapomel jste puntickarska.
Dobrý den, mně by zajímalo kde na ty všechny letenky, jídlo a náklady spojené s vaším usílím dostat se do Kanady a USA, berete? Když jste jak předpokládám nikdy nebo nikdy nějak dlouho nepracoval. Já pracuji celý rok a bych si ušetřil na 10 dní u moře, taky bych rád cestoval..........prozradíte mi ten grif?? Děkuji za odpověď (Jaroslav) 
Do to ho Vam nic neni.
Dle velkého množství pravopisných chyb soudím, že nemůžete mít ani ukončené základní vzdělání, natož maturitu. Jestli jste diskriminovaný, proč to nezkusíte třeba v Indii? Tam vás nechají žít podle svého, nevšímali by si Vás, ale taky by Vám nic nedali, viďte? (Alíška) 
Dle vasi otazky soudim, ze jste zamindrakovany a zavistivý chudacek.
Dobrý den,pokud se chcete stát televizním reportérem,máte před sebou ještě dlouho cestu,vzhledem k Vašemu vyjadřování,chybám v ČJ a základy AJ,bez jakéhokoliv vzdělání - to je dost málo.Přeji hodně štěstí,budete ho potřebovat :-).Jinak tento chat mě velmi pobavil. (Daniela z Prahy) 
Ono i to Vase vyjadrovani nebude nic moc slavne.
Jakí je tovje IQ? (Michal) 
A jake je to tvoje IQ?
Pane Jarousi, vy ani neumite psat cesky. Co chcete delat? Neni lepsi se ve vasem pripade zivit rukama? (Prd) 
Jste vtipalek a trapnej mindrak.
tak, když se stydíte říct čím se teď živíte, tak by mne zajímalo čím jste se živil než jste odletěl za štěstím?  (Vaše jméno) 
Jsem nezamestnany a zaluji vcerejsi utok ze strany majitele, ktery me diskriminoval a odmitl zamestnat. Vcera jsem zasel do jedne provozovny a uchazel se o misto pracovni sily do kuchyne a misto toho se mi dostala ze strany majitele odpoved, sprosta a urazliva. poridil jsem zvukovy zaznam.
ahoj Jardo, kdo by tušil, že jedním pohlazením získáte takovou popularitu.Moc toho o vás jinak nevím, o tom, jak jste jel zkusit štěstí do Kanady pouze letmo z Blesku.Jak se vám Kanada a její obyvatelé líbili, co na vás udělalo největší dojem?Hodně štěstí do dalšího života a buďte fér! (iwka) 
Moc dekuji. Jinak krasne jsem se mel.
A co třak začít normálně pracovat?!To se ale vám a vašim soukmenovcům nechce,že! (Luboš) 
A co i ty vase soukmenovci. Vy pracujete?
Dobrý den. Pane Suchý než položím otázku, dovolte mi krátké prohlášení: považuju Vás za neškodnou komickou figurku, kterých český bulvár sleduje nebo vytvořil celou řadu, nicméně nepřestává mě fascinovat mylný dojem médií a zřejmě i Vás samotného, že Vaše dojmy někoho zajímají. Nicméně když mám tuhle možnost, ptám se:"Bojíte se v ČR další, jak sám říkáte, diskriminace? Co vlastně po návratu budete dělat? Dostal jste nějaké nabídky?" Díky a doufám, že znova o Vás zase uslyším až tehdy, když provedete něco skutečně obdivuhodného nebo záslužného.  (Leguan) 
To zakoho me povazujete je Vas problem. Nicmene vcera jsem se stal majitelem restaurace tercem diskriminace a mam porizenz zvukový zaznam.
Buďte pozdraven, drahý příteli! Moc vám fandím a doufám, že na špatné zacházení tady, ani v Kanadě nebudete vzpomínat ve zlém. Co se Vám v Kanadě nejvíce líbilo? A v čem jsou horší v porovnání s CR? Váš fanoušek Roman (Roman) 
Kanadane nejsou rasisti jako cesi a kazdeho obcana berou za cecha. Nerozlisuji jake narodnosti ses. Navstivil jsem ZOO TORONTO a take krasne vodopady Niagara
Ahoj Jardo! Jsi docela popularni clovek. Mas i nejake dalsi plany sveho pusobeni ve verejnem zivote a pokud ano na jakou oblast by ses soustredil? Charita, Showbusiness, Politika?? Velke nadeje do Tebe vkladam Kladelko (Maxim Kladélko) 
Spise charite pro deti nemocne na AIDS. A hlavne podporuji UNICEF a AFRIKU.
Dobrý den, Kanada Vám neudělila azyl, neuznala Vaše důvody. Nebylo by pro Vás lepší přestat se už konečně zabývat nespravedlností vůči Vaší osobě? Nebo v Kanadě Vám také nerozumněli? V naší zemi má každý slušný člověk spoustu možností. Nemusíte začínat jako doktor práv, ale jako plno jiných lidí někde "dole". Jen Vaše schopnosti Vás časem posunou výš. Věřte si a zároveň nechtějte všechno hned. Je to jen na Vás. Hodně štěstí. (Jana) 
Kanada nerohodla o mem azylu, protoze jsem sam zadost stahnul. Nicmene se pokusim usadit v USA a konecne delat prospesnou praci.
...přijdete mi jako líný exhibicionista, co se snaží živit populatirou.....už jste někdy pracoval a kde? a s jakým výsledkem? (karel) 
To je Vas nazor a ja Vam ho neberu. Ja si mohu to same myslet o vas.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký typ žen máte rád ? Jste mi velmi sympatický. Děkuji (Langunsta) 
Vysoke damy. Me se hodne liby mulatky.
Ahoj Járo,přeju hodně úspěchů do nového roku i do života. Bývalá recepční z Adeby,Tereza. (Tereza z Adeby) 
Moc dekuji Terezo. I Vam totez preji vse dobre.
Ahoj Jardo:) Jak bylo v Canadě? Asi to tam nebylo tak ružový ... zlatý Tesco Národni a holky ...prodavačky vid:) (Panenka, Myšička a další :)) 
V Kanade bylo super. Ale zase tady nebudu. A nic se take nedeje. Zdravim jinak.
Proč si nezůstal v Kanadě...Proč neodjedou všichni cikáni do Indie nebo do Kanady ? (marek) 
Vy jste hrozne vtipnej, ze? Proc tam nejdete Vy?
Jsi gay ? (Karel) 
Proc ? A Vy?
jaká je vaše sexuální orientace a jaké máte vzdělání? (Vaše jméno) 
Na tom nezalezi. Jinak mam stredoskolske s maturitou.
Jakej je Obama na omak? (Vaše jméno) 
Za prve pan prezident Obama a jaky jste Vy?
Tak mě napadlo, když máš rád publicitu - co se zkusit přihlásit do Superstar? Zdeněk (Vaše jméno) 
Uz bych se o to nepokousel.
Myslíte, že jste zajímavější, než Iveta Bartošová? A líbí se ti Pomeje? (Makky) 
Ani jednoho nepreferuji. Pouze dodam, ze pani Bartosova moc hezky zpiva. Jeji nezapomenutelny hit Knofliky lasky s tim zesnulim kvalitnim pevcem.
Mohu se zeptat: Měl jste v Česku už nějaké stálé zaměstnání? A jaké? (Petr) 
Mel a to primo na Ministerstvu Vnitra CR. Jenomze hned me z mista odvolaly, protoze jsem nadrizenemu sdelil, ze je vuci navratilcum dosti arogantni a neumoznil je v zime vpustit do objektu.
Našel jste si v Kanadě nějaké přátele? Udržujete s nimi kontakt? (Hanka) 
Ano mam tam spoustu pratel. Jedna se o dva kanadske pravniky a take zamestnance shelteru.
Sledoval jsi Superstar? komu jsi fandil? (Vaše jméno) 
Samozrejmne tomu Bendikovi o kterem se tradovalo, ze bude finalistou a nakonec se jim nestal. Bohuzel to je realita, ze v ceskem narode je zakorenena rasova nenavist. Take v tom poradu byly nejake tlaky at uz z produkce TV NOVA ci zvenci.
Umíte mluvit romsky? Nechtěl byste využít svých mediálních schopností a stát se třeba jejich mluvčím? Tím byste určitě prospěl! (Liptáková) 
Romstinou nehovorim.
Dobrý den, co vám dal pobyt v Kanadě? Umíte alespoň lépe anglicky? Jura (Vaše jméno) 
Naucil jsem zaklady, a take se jeste hodne vylepsim v te AJ.
Co si slibuješ od Miami? Myslíš, že jsou tam na tebe zvědaví? (Vaše jméno) 
Slusnosti se je predevsim predstavit svym jmenem.
Pokud se tolik chcete uchytit v Kanadě či USA, neplánujete se tam oženit? (Marie) 
Za tim o tom neuvazuji, treba pozdeji ano. Napr. Zpevak Gott ma deti s mladou damou v 65 letech coz dle meho nazoru je nenormalni.
Pane Suchý,nikde jsem nic nečetla o vaší rodině. Jste v kontaktu? Jaké máte vztahy? A co říkají na vaši mediální slávu? (M. B.) 
Moje rodina me nezajima. A jeden uz davno nezije tedy clen rodiny. Ani ji neznam a nezajimam se o ni. Ja si ziji svim zivotem stejne jako Vy.
Mám pocit, že rád provokujete, je to pravda? (Martin) 
To si nemyslim. pokud je to Vase domnenka neberuji Vam ji.
Když vám nevyšla plánovaná "kariéra" zprávaře v USA, zkusíte své štěstí třeba na Nově??? Požadavky na toto povolání musí být v zahraničí náročné a důkladné, podle vás jste v ČR diskriminován. (Michaela) 
Do Novy bych se vubec nehrunul, nebot se jedna o neobjektivni stanici. Ale odpovim vam, ze zkusim se probojavat do CNN v USA.
Zajimalo by me, proc jste odesel z Kanady. To se vam tam nelibilo ? Jaky je tam zivot s porovnenim s ceskou republikou ? Dekuji za odpved. (Milan) 
Z Kanady jsem odesel na vlastni zadost. Jinak me Kanada nedeportovala jak uvadeli milne media. Kanada se mi lybila a zazil take spoustu dobrodruzstvi jako napriklad navsteva vodopadu a take Zoo Toronto.
Jaroslave, nemyslis si, ze by bylo lepsi ty miliony co vysoudis utratit a vyuzit v Cesku? Jak sam vis v US mas "skraloup" a Amici Te na Floridu nepusti.... Mozna by bylo chytre, za tim ucelem se nechat prejmenovat. Preji "ZLOM VAZ." LzZ (Lojza ze Zlina) 
V USA nemam zadny skraloup jak popisujete v dotazu. Patri te mezi ty, co naleti kazdemu , co se v TV NOVE odvysila. Jen Vas upozornuji na to, ze TV NOVA je neseriozni stanice a lze vsem divakum. Jen kolik zalob je na TV NOVU u soudu. Viz nedavne ukonceni poradu Na vlastni oci ze kterych jste cerpal.
Ahoj Jardo, drřím ti palce, seš frajer, a to myslím vážně! Už víš, co teď, po návratu z Kanady, budeš dělat? A máš stále v plánu stát se slavným reportérem? Moc bych ti to přála. Sama totiž vím, co v mé branži (snažím se zpívat a tak...) znamená neúspěch. Měj se, Mony. (Monča Fialková) 
Dekuji za vasi sympatii. Ano rad bych se stal reporterem pro televizni stanici CNN. Proto take se hodlam usadit a zacit ze sebou neco delat . Proto za par dni odletim do USA. I Vam preji hodne uspechu a spoustu dobrych lidi kolem sebe.
Jak dlouho se u nás zdržíte na návštěvě ? Nestydíte se tady vůbec ukázat ? Doporučil bych žádát o azyl směrem na východ, jedině tam máte šanci.. (Adolf) 
To je ma zalezitost. Jinak se nemam za co stydet. Na opak Vy, by jste se mel stydet za nevhodnou otazku.
A změnilo to nějak život ? (já) 
Ano. Naucil jsem se jen ty zaklady AJ a poznal jsem dobre lidi tedy kanadany, se kterými jsem v kontaktu denne.
Na kolik "sociálních" peněz jste si přišel svým zadarmo výletem do Kanady? A teď si to doberete na sociálce v nenáviděné vlasti, viďte? (Aerius) 
Vasi otazku zamitam nebot ji povazuji za hloupou a bezpředmětnou.
Už jste požádal o změpné vyplacení dávek za váš pobyt v Kanadě? (JIrka Nedoma) 
Ne, před odletem do Kanady jsem se radne jako kazdy obcan odhlasil. Zadne zpetne davky jsem nezadal, nebot se to me netyka. Na tyto davky zpetne maji rodiny s detmi nikoliv ja.

Jaroslav Suchý hladí Baracka Obamu - fotografie, na kterou třicetiletý Čech určitě nikdy nezapomene.
Autor: Reuters