Zatím do tajů filmu pronikl pouze v roli spoluscenáristy filmu Gympl, který natočil Tomáš Vorel.

Fotogalerie
2 fotografie

"Ne že by Tomáš Vorel natočil Gympl špatně, ale aby se sešel scenárista s režisérem a dokonale si rozuměli, to je skoro zázrak. Tak jsem se rozhodl příští film režírovat sám," překvapil Houška.

Lucie Vondráčková tiskovku k novému celovečerními filmu Labyrint, v němž má hlavní roli, ovšem propásla! Kvůli zkouškám muzikálu Touha. Režisérka Mirjam Landová musí ze svých herců vskutku cedit krev... "Ona zkouší Touhu?" "Někdo to holt zkoušet musí," dobírali si herečku na tiskovce její kolegové z Labyrintu Martin Zbrožek a David Steigerwald.

Režisér Houška přiznal, že sehnat peníze na temný hororový příběh o domě na Malé Straně, kde se najednou začnou ztrácet lidé, nebylo pro začátečníka vůbec jednoduché. Stejně tak, jako spolupracovat se samými profesionály, kteří od něj očekávali stejně profesionální přístup.

"Stálo nás to pár hádek, ale byly konstruktivní. Hodně jsem se při tom natáčení naučil," přiznává Houška, který dokonce při práci přišel o zub a kameraman Martin Matiášek musel včera podstoupit operaci kolena, které si zranil v temných chodbách znojemských katakomb, kde se Labyrint točil. Premiéru bude film mít 22. ledna.