K představení nové lásky si Vondráčková, která své soukromí chrání jak nenarozené dítě, paradoxně vybrala premiéru nejočekávanějšího filmu Bathory.

Fotogalerie
2 fotografie

S úsměvem na tváři a ruku v ruce se Lucie s Tomášem procházeli prostorami legendární Lucerny. Přestože Vondráčková na přímé dotazy novinářů nereagovala, bylo jasné, že je po letech samoty konečně šťastná.

"Lucie vrazila všechen čas i elán do své kariéry, na nic jiného jí nezbyl čas. V hudební branži i ve filmu jí to sice vyšlo, v soukromí to ale nestálo za nic," shodují se kolegové Lucie.

Oddanost k práci je možná také jedním z důvodů, co Vondráčkovou s Vernerem dalo dohromady. A mohlo by být také kamenem úrazu. Jak Blesk zjistil, mladého krasobruslaře sportovní ambice už jednou o lásku připravily. Tomáš Verner je totiž podle svých kamarádů až nebezpečně 'zažraný ' do sportu a city jeho kariéře v cestě stát nesmí.

"Odskočil jsem si z Oberstdorfu, protože mě Lucka pozvala na premiéru filmu, ve kterém hraje," přiznal Verner Blesku. O vztahu dál podrobněji mluvit nechtěl. Jenže fotky z párty hovoří samy za sebe.

"Nechci z toho dělat mediální aféru, párkrát jsme se viděli. Jsem ale pořád v cizině, Lucka je taky v jednom kole...," mlžil Tomáš. Lucka sice své rodiče vždy na křty a premiéry zve, ale určitě své práci podřizuje vše ostatní. Jak se tito dva workoholici vypořádají s láskou, která je mocně zasáhla, ukáže až čas.


Tomáš Verner

● mistr Evropy 2008, vicemistr z roku 2007

● k bruslení ho přivedla dětská láska

● studuje na Fakultě tělesné výchovy a sportu UK

● bydlí v Borovanech, v Praze a v Oberstdorfu

● trénuje v Německu, v Česku i ve Skandinávii

● z Borovan do Prahy jezdí vlakem

● má rád motorky, Japonsko a jahodové knedlíky


Stáhněte si zvonění
Vítr
105173 pošlete
na 907 99 30
Cena SMS 30 Kč vč. DPH.
Provozuje Ringier.
Více v tiráži.