Správkyně konkurzní podstaty Tereza Klečková na něj hodlá podat další trestní oznámení. Podle ní Pomeje pohledávky nesplácí. "Mohu jen podat trestní oznámení na poškozování věřitele a maření výkonu správce konkurzní podstaty," řekla Blesku.

Jiří Pomeje (43) pojal svatbu s Ivetou Bartošovou (42) ve velkém stylu. A tím píchl do vosího hnízda. Jeho věřitele, kteří čekají od roku 2004, na své peníze, to samozřejmě nenechává v klidu.

Tereza Klečková už obeslala desítku společností, pro které Pomeje pracuje, aby zjistila, zda za svoji činnost pobírá honorář. "Zatím mi odpověděl pouze pan František Janeček s tím, že pan Pomeje pro něj pracuje bez nároku na honorář. Pokud takovou odpověď dostanu i od dalších subjektů, jsem bezmocná," upřesnila Klečková. Obrátila se mj. na agentury zastupující operní pěvkyni Evu Urbanovou či zpěváka Daniela Hůlku, pro které měl Pomeje zajišťovat turné.

Pomeje stále tvrdí, že za svoji práci nepobírá žádné peníze. Svatbu s Bartošovou i všechno kolem ní podle něj financuje tajemný sponzor, bohatý arabský šejk, jehož Iveta uhranula na svém dubajském koncertu. "Peníze na velkou svatbu nemáme. To musím přiznat. Za sponzory se ale nestydím," přiznal Blesku Pomeje.

Na dovolené v pohádkové Dubaji díky nim navlékl Bartošové zásnubní prsten za 140 000 korun. Pro snubní prsten se budoucí manželé chystají zaletět do Ameriky a pro šaty na pařížskou luxusní třídu Champs Elysees, aby na svatbě na Hluboké 5. srpna skutečně oslnili.

O tom, jaké byly zásnuby Bartošové s Pomejem, čtěte zde!