"S Jirkou bych opravdu ráda strávila zbytek života a myslím, že si získal i Artura, to je pro mě nejdůležitější," svěřila Blesku Bartošová s tím, že svatbu chce mít jako pořádnou českou veselku.

"Celý život jsem si přála přijít před oltář v dlouhých bílých šatech a v závoji. Teď se mi ten sen snad konečně vyplní."

Bartošová se v Dubaji zasnoubila a chystá svatbu

Iveta exkluzivně pro Blesk: Chci se jmenovat Pomeje!

Fotogalerie
1 fotografie

Iveta Bartošová (42) a Jiří Pomeje (43) jsou zasnoubeni! Zamilovaný pár Blesku dokonce poslal fotku, která vznikla pár minut poté, co Pomeje navlékl svojí milé prstýnek s brilianty.

O ruku zpěvačku žádal o půlnoci na dubajské pláži a Iveta Blesku bez zaváhání v neděli svěřila: "Chci si vzít Jirkovo jméno a jmenovat se Pomeje."

Zásnubám byl přítomen i syn Artur, kterého Pomeje o ruku jeho mámy žádal jako prvního. "To jsem přece musel. Chci si vzít přece oba, Ivetu i Artura," vysvětloval Pomeje a Iveta ho doplnila: "Artur si s Jirkou rozumí a ze svatby má velkou radost. Vidí, že jsem po těch dlouhých letech konečně šťastná a že perfektně fungujeme jako rodina," svěřila Iveta s tím, že první věta, co z Artura vypadla, ji zahřála.

"Maminko, a bude s námi Jirka bydlet i doma? To bych chtěl," zareagoval na svatbu malý Artur Štaidl.

Je to vůbec poprvé, co byla Iveta požádána o ruku a jak sama říká, nemůže se z toho vůbec vzpamatovat. "Zaskočilo mě to a pořád mi to nedochází. Prožívám určitě, po narození syna, ty nejšťastnější chvíle života. Jirku opravdu miluju a konečně cítím, že mě má někdo doopravdy rád," pokračuje šťastná Iveta, jejíž zásnuby probíhaly v sedmihvězdičkovém hotelu za přítomnosti přátel: Kouzelnice Terezy Maxové, kamarádky a kadeřnice Heleny s rodinou.

A především bohatého šejka, který financoval nejen zásnuby, ale bude sponzorovat i zpěvaččino a Danielino srpnové turné v Dubaji a dokonce i celou Ivetinu českou svatbu.

Speciál o zásnubách Ivety Bartošové najdete zde.