A protože byl briliantový šperk hotov až po odletu páru do Dubaje, prstýnek včera do Arabských emirátů putoval kurýrní službou.

Fotogalerie
1 fotografie

Zásnuby by se podle lidí z okolí Bartošové a Pomejeho měly konat právě v Dubaji. Jejich aktéři se ale brání cokoli prozradit. Zásnuby tají stejně jako svůj vztah, který se stal veřejným tajemstvím zhruba před týdnem.

"Na nic se mě neptejte," říká dokola tajemně Pomeje a o vztahu mlčí i Iveta. Jak se Blesku podařilo zjistit, obálka se vzácným kroužkem včera odešla na místo, kde momentálně Bartošová se synem Arturem a Jiřím Pomejem tráví prázdniny.

Prsten, který se Blesku podařilo i vyfotografovat, je z 18karátového bílého zlata. Vévodí mu briliant o váze jednoho karátu, po jehož obou stranách jsou do zlata zasazeny dva o něco menší kameny. Klenot má hodnotu 140 tisíc korun.

"Pan Pomeje si přál, aby byl zásnubní prsten ve stylu kroužku, který nosila na prstě Jacqueline Kennedyová," prozradil Blesku stylista Ivety, kterého Pomeje službou pověřil. Jestli Iveta 23. července přiletí z dovolené se zásnubním prstenem na ruce, Pomeje Blesku odmítl potvrdit. Všechno ale napovídá tomu, že ano.


Artura má znovu Láďa Štaidl

Iveta Bartošová (42) si sice užívá syna Artura (12) na dovolené v Dubaji, v Česku však znovu prohrála boj s jeho otcem Ladislavem Štaidlem (62). Ačkoliv zpěvačka požádala Obvodní soud pro Prahu 10, aby bylo předběžné opatření zrušeno, soud nevyhověl. Artura má v péči i nadále její expřítel a muzikant Štaidl.

Hudebníka ovšem rozhodil fakt, že ve své prozatímní péči svěřil Ivetě na měsíc syna a ona mu ani neoznámila, že ho bere do zahraničí.

"To se můj klient dozvěděl až z tisku. Paní Bartošové a Arturovi by určitě v odcestování do Dubaje nebránil. Skutečnost, že odlétají, mu ale měla sdělit. V tomto případě zpěvačka nerespektovala rozhodnutí soudu," sdělil Blesku Štaidlův zástupce Josef Lžičař.

Až po 13. srpnu, po uplynutí šestiměsíčního předběžného opatření, soud rozhodne, zda nezletilého Artura svěří do péče a výživy otce či matky provždy. V tu chvíli musí dojít k přezkoumání podmínek, duševního a zdravotního stavu jak Štaidla, tak Bartošové. A nutným testům neuteče ani Artur, který má ovšem právo vyjádřit i své přání, se kterým z rodičů chce žít.

"Protože si pan Štaidl přeje, aby soudní rozhodnutí nebylo uspěchané a bylo dost času na přezkoumání a prokázání všeho potřebného, zažádal můj klient soud, aby mu bylo předběžné opatření ještě výjimečně prodlouženo," dodal Lžičař.