Sám Pomeje přiznává dvacetimilionový dluh. A ozývá se i otec Ivetina syna Artura skladatel Ladislav Štaidl. "Myslím, že Iveta to dělá ze zoufalství. Neumí být sama. A pana Pomeje vlastně chápu, potřebuje se prosadit, a tak se chytil stébla," řekl Blesku Štaidl.

A co na to sama Bartošová? "Jsem moc šťastná," svěřila se včera Blesku Iveta, která teď nemyslí na nic jiného, než na svatební šaty. A zřejmě nemyslí ani na to, že by za určitých okolností mohla přijít o Artura.

Pomeje požádal Ivetinu matku o ruku její dcery. "Bylo to v jedné restauraci v Ostravě. Dal paní Bartošové krásné květiny," prozradil soused Bartošovývch z Frenštátu pod Radhoštěm. Svatba by podle posledních informací Blesku měla proběhnout první týden v září a v jednání je několik českých zámků. Jirka s Ivetou uvažovali i o svatbě v cizině, to ale zpěvačka zamítla. Chce mít pravou českou veselku. I šaty by ráda hodné první svatby. Dlouhé, bílé, s vlečkou a závojem. "Uvažovali jsme i o návrhářce Blance Matragi," sdělil Blesku Ivetin stylista.

Finančně se prý o svatbu postará dobrý a tajemný kamarád Jiřího Pomeje. "Je to takový Jirkův mecenáš. Platil i Ivetin zásnubní prsten," dodal stylista.

Fotogalerie
1 fotografie

Ladislav Štaidl: Artur je chudinka!

Předtím, než Ladislav Štaidl (62) odletěl s přítelkyní Michaelou do Las Vegas, zastihla ho zpráva o zásnubách a svatbě matky jeho syna Ivety Bartošové (42) s Jiřím Pomejem (43). Jak Blesku prozradil, víc než svatba ho tíží budoucnost Artura.

"Myslím, že Iveta to dělá ze zoufalství. Neumí být sama," řekl Blesku Štaidl. Jinak se o nového životního partnera Ivety a potencionálního nevlastního otce Artura Štaidl moc nezajímá. "Až pokud se vezmou a soud by vrátil Artura Ivetě, začnu se zabývat tím, kdo mého syna bude vlastně vychovávat," míní Štaidl a pokračuje: "Syn je stále v mé péči, 3. srpna mi ho Iveta vrací, tak nemám zatím o čem přemýšlet."

Štaidla prý nejvíc trápí fakt, kolikátý Ivetin muž je Jiří Pomeje od roku 1999, kdy se s Ivetou po 13 letech rozešli. "Já nevím, čtrnáctý, šestnáctý? Nepočítám to. Proti panu Pomejemu nic nemám. V tomhle smyslu je ale Artur chudinka malá. Zvykat si stále na někoho jiného, to musí být strašné," říká Štaidl.

Na otázku, zda bude Štaidl i nadále bojovat, aby syna získal definitivně do své péče, Blesku odpověděl jeho právní zástupce JUDr. Josef Lžičař: "Můj klient má eminentní zájem, aby syn vyrůstal ve zdravém rodinném prostředí. Jen žádá soud, aby všechny podmínky pro Arturovu výchovu důkladně přezkoumal. Můj klient je rozumný a v žádném případě nechce, aby Artur strádal nepřítomností matky. Nebudeme nic lámat přes koleno."

Iveta Bartošová - Tři oříšky:

Více o plánované svatbě si přečtete zde.