"Takové odklízení zvukové techniky jsem v životě nezažil. Tým sestavený z lidí v různě odlišených tričkách skládal aparaturu, jako by začala aréna hořet," popsal své dojmy Blesku jeden z pořadatelů.

Fotogalerie
9 fotografií

Céline nicméně okouzlila publikum, které ji mohlo v Česku spatřit poprvé. Show v rámci turné Taking Chances sledovaly i české celebrity.

Karla Gotta přivezl do podzemních garáží mercedes s manželkou Ivanou, ale ukryti byli v těch nejstřeženějších V.I.P. prostorách. V prominentním klubovém patře sledovali koncert například Hana Zagorová, Michal David, František Janeček či modelka Simona Krainová s přítelem hokejistou Jiřím Hudlerem. "Opravdu zážitek. Tak jsem si ten večer představovala," netajila nadšení Zagorová. Jen litovala, že s ní nemohl přijít manžel Štefan Margita, který je pracovně v San Francisku.

Céline zakončila koncert písní z Titaniku My Heart Will Go On, pak však zajela pod pódium a myšlenkami už byla na cestě. "Prý se jí nelíbily pražské hotely. A tak zmizela do Švýcarska nebo do Německa, kde měla tento týden koncerty," dohadovali se pořadatelé v O2 areně.