Nejraději se mužům dívá do očí.

Zpěvačka Pražského výběru II a bývalá přítelkyně Michaela Kocába Zlata Emily Kinská (32) si udržuje postavu sportem a tancem. Na koncertech je drsná ďáblice v sexy kůži. V soukromí u Zlaty vítězí střídmost. "Džíny a kanady, to je moje!"

Podpatky jen v práci
"Nohu mám něco přes 38. Na boty si moc nepotrpím. Žádné záplavy podpatků se u mě ve skříni nenajdou. Bačkory nepěstuji, doma chodím bosa. Párů bot mám tak akorát, dvoje na každé roční období. Nejraději mám své vysoké hnědé boty, které nosím celoročně."

Sportovní postava
"V létě bruslím, to je dobré na stehna a zadek. Jinak zabírají taneční tréninky ve studiu. Dobrá je i rychlá chůze a cvičení na stepperu. Maso moc nejím, mám ráda italská a řecká jídla."

Kalhoty vyhrávají
"Nejraději nosím černé oblečení a jeansy. Na šaty moc nejsem, obléknu si je jen výjimečně. Tyhle jsou z mého šatníku, mám je poprvé. Kožené oblečení, to je pro mě hlavně rock, ale je i dost sexy. Super je army styl a kanady, ty nosím často."

Čokoládový pohled
"Oči mám v kombinaci mléčné a hořké čokolády. Stíny používám podle oblečení a líčím se taky podle nálady. Po ránu bývám trochu za "marťana", protože si dávám chladící masku na oči."

Havraní vlasy
"Na hlavě jsem měla už leccos! Blonďaté číro, vlasy do půli zad, mikádo, rezavého ježka, změnám se nebráním. Prozatím mi vyhovuje tenhle černý přeliv. Každý měsíc chodím na dobarvování."

Téměř bez líčení
"V létě chodím s lehkým make-upem a na dovolené se většinou nelíčím vůbec. V zimě je to horší, to tam musím toho plácnout víc. Pleť je důležité v zimě chránit."

Lesk vždy v kabelce
"Používám balzámy a lesky, namaluju se třeba i v autě. Rtěnky jen v divadle a na koncertech. Se rty jsem spokojená, nic bych neměnila."

Plastiku prsou nikdy
"Mám velikost, ze které rozhodně záda nebolí. O plastice jsem nikdy neuvažovala. Pokud by partner vyžadoval přifouknutější objem, raději bych vyměnila jeho, než velikost poprsí."

Chirurgická ocel
"Nejraději mám chirurgickou ocel. Nosím vždycky náušnice, taky mám ráda náramky a přívěsky. Hodně záleží i na oblečení, aby se to k sobě hodilo. Na koncertě mám většinou extravagantní doplňky a pomalované tělo. Jinak u mne vede střídmost."



Fotografováno v prodejně designového nábytku Konsepti v Praze - Holešovicích