Petru Friedlovou začaly trápit vážné zdravotní obtíže po návratu ze zahraničí. Trpěla zánětem ledvin spojeným se zápalem plic, a když jí pak vypověděly službu nohy, spadla tak nešťastně, že se uhodila do hlavy a přivodila si krvácení do mozku. Její šance na přežití byla velmi malá, doktoři jí prý dávali pouze dvacet procent. Dlouhou dobu byla proto v umělém spánku, na konci února ji ale lékaři začali budit... A jak se nyní dozvídáme, její stav se zlepšuje den za dnem!

Jak sama uvádí, i přes všechnu bolest se snaží usmívat: „Protože, ať je to sebevíc těžké, tak žiju,“ uvádí. Několik týdnů už ani není ve špitále. „Jsem doma, kde se dávám dohromady a snažím se pomalu vracet k normálnímu životu,“ svěřila se na instagramu Friedlová s tím, že návrat do starých kolejí vůbec nebyl tak snadný, jak si původně představovala. Podle našich informací z jejího blízkého okolí trpí ztrátou paměti a skoro vůbec nic si nepamatuje...

Video
Video se připravuje ...

Petra Fridelová v roce 2016: tehdy ještě randila s moderátorem Martinem Pouvou David Turek, Petr Soukup

„Dlouho se ji nedařilo probudit. Když se to konečně podařilo, nereagovala. Když začala reagovat, byl to pro ni šok,“ dozvěděli jsme se. To ostatně potvrdila i sama Friedlová s tím, že jediné, co si po probuzení pamatovala, „byla vůně Vánoc“. „A ty, jak už jsem zjistila, jsou dávno pryč, ty jsem prospala... Ale nevadí, život je přede mnou a určitě mě čeká spoustu nových a krásných věcí - i přes moji nelehkou situaci...“ přála by si Petra.

S navázáním v životě tam, kde skončila, pomáhají tmavovlasé modelce rodiče, co jí byli oporou, když byla v nemocnici, a také syn. „Ten jí řekl, že má spoustu fanoušků, kteří na ni čekají. Ukázal jí instagram, vše jí vysvětlil... to prý, aby měla nějaké rozptýlení od jejího stavu a myslela na něco jiného,“ vysvětlil náš zdroj. Friedlovou těší aspoň drobné životní radosti. „Brzy půjdu na svoji první vycházku, uvidím slunce, budu dýchat čerstvý vzduch,“ plánuje si.

Fotogalerie
30 fotografií